Ülküsever'den muhtarlar günü mesajı

İl Genel Meclisi Üyesi Veli Ülküsever Muhtarlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ülküsever'den muhtarlar günü mesajı
Editör: Karamanca
19 Ekim 2020 - 11:56




Muhtarların demokrasinin temel taşları olduğuna dikkat çeken Ülküsever, ‘’Zaman içerisinde kendini yenileyip-güncelleyen muhtarlıklarımız, Modernliği, yenilikçiliği ve kamu anlayışını görev sahasına taşıyan yerel yönetim konusunda kadim bir müessese.

Taşrada her türlü ihtiyacı tespit edip hizmetin ulaşması noktasında köprü görevi yapan, emek sarf eden muhtarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

Muhtarların, halkın gerek üzüntüsünü gerekse sevincini paylaşabileceği en yakın yönetici olduğunu belirten Ülküsever mesajında; ‘’Katılımcı demokrasinin en önemli şubesi, taşra ile iletişimi sağlamaları nedeniyle yerel yöneticilerdir. Bunların da başında muhtarlarımız gelir.

Toplumun kılcal damarlarını temsil eden muhtarlarımız, hizmetin ulaşması, vatandaşlarımızın sorunlarının gerekli mercilere taşınması gibi konularda özveri ile çalışan kişilerdir.

Bulundukları mahalle ve köylerde devleti temsil eden muhtarlarımız aynı zamanda halkın siyasal hayata katılımını sağlamaktadır. Bu yönüyle muhtarlarımız, halkın idare ile irtibatını sağlayan önemli bir iletişim süreci yürütmektedir.

19 Ekim Muhtarlar günü vesilesi ile şehrimizin mahalle ve köylerinde görev yapan tüm muhtarlarımızı gayretli çalışmalarından dolayı kutluyor, günlerini tebrik ediyorum.’’ Sözlerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum