Toroslar'ın gizli cömertleri İstanbul'daki Karamanlıları unutmadı

Karaman Dernekler Federasyonu Başkanı Rafet Akdaş'tan ''Toroslar'ın gizli cömertleri'' vurgulu kumanya dağıtımı açıklaması.

Toroslar'ın gizli cömertleri İstanbul'daki Karamanlıları unutmadı
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2020 - 02:05




Karaman Dernekler Federasyonu Başkanı Rafet Akdaş, yaptığı yazılı açıklama ile kendilerine ve Karamanlı derneklere ulaştırılan kumanyaların ihtiyaç sahiplerine teslim edildiğini bildirdi. Açıklamasında, ‘’Toroslar’ın gizli cömertlerine selam olsun’’ diyen Akdaş, kumanya desteğinde bulunanlara da teşekkür etti.

Başkan Akdaş’ın konuyla ilgili açıklaması şöyle;

‘’Karaman Dernekler Federasyonu olarak; ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, yönetim kurulumuz ve hayır sahipleri tarafından federasyonumuz bünyesindeki derneklerin belirlediği hemşerilerimize kumanyaları ulaştırıldı. Kumanyalar, İstanbul’da dernek yönetim kurulumuzun özverili çalışması ile mahcubiyete sebebiyet vermeden ihtiyaç sahiplerine tek tek teslim edilmiştir. Yönetim kurulu üyelerimiz ‘Hayra vesile olan hayrı işleyen gibidir’ düsturu ile hiçbir karşılık beklemeden, meccanen kumanyaları tespit edilen adreslere teslim etmişlerdir.

Hemşerilerimiz ve bölgemizin pek kıymetli hayırseverlerinin cömertlikte adeta yarış ettiğini ve “Hayırda yarışınız” Hadis-i Şerif inin muhatabı olma gayretinde olduğunu bizler müşahede ediyoruz.  bu vesile ile tüm hayır sahiplerine Teşekkür ederiz. Toroslar’ın gizli cömertlerine selam olsun’’


karaman dernekler federasyonu

torosların gizli cömertleri

karaman dernekleri

yardım kumanyaları

karamanlılar

bereket paketi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum