TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Karaman'a geliyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Borsası tarafından yapılan lisanslı deponun açılışını yapmak üzere Karaman'a geliyor.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Karaman'a geliyor
Editör: Karamanca
10 Eylül 2022 - 12:02




11 Eylül 2022 Pazar günü Karaman Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk A.Ş. ve Karaman Ticaret Borsası Yetkili Sınıflandırıcı Laboratuvarı A.Ş.’nin açılışı TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklığulu’nun katılımı ile gerçekleşeceğini belirten Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş

“Karamanımızın ve Ticaret Borsamızın geleceğine yapılmış en önemli ve dev yatırımlardan biri olarak değerlendirdiğimiz Lisanslı Depo ve yetkili sınıflandırıcı laboratuvarımızın, şehrimize ve ülkemize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tüm üyelerimizi ve paydaşlarımızı açılışımızda aramızda görmekten mutluluk duyacağız''dedi.

Karaman Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. ve Yetkili Sınıflandırıcı Laboratuvarı A.Ş. açılışı ile ilgili açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Çavaş, ''Kısıtlı kaynaklarla da olsa bu projeyi ilimize kazandırmaya karar verdik. Büyük bir yatırım ve meşakkatli bir sürecin içine girdik ve kısa bir zaman dilimi içinde vizyon projemizde sona geldik. 32 Bin ton çelik depolama kapasitesine sahip 8 büyük silo, 4 konik silo, mısır kurutma tesisi ve idari binamızla hizmet vereceğiz” diye belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum