Taşeli'nde AK Parti Fırtınası

Yoğun kalımla yapılan toplantılarda vatandaşların Bakan Elvan’a ve AK Parti Milletvekili adaylarına gösterdiği sevgi seli Taşeli bölgesinde AK Parti ağırlığını bir kez daha göstermiş oldu.

Taşeli'nde AK Parti Fırtınası
Editör: Karamanca
29 Nisan 2023 - 16:10 - Güncelleme: 29 Nisan 2023 - 16:12




Karaman AK Parti Teşkilatı Ermenek başta olmak üzere tüm Taşeli bölgesine üst düzey çıkarma yaptı, salonlar doldu taştı, vatandaşın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı.

AK Parti kurmayları bölgede Ermenek, Kazancı, Göktepe, Başyayla ve Sarıveliler’de temaslarda bulunarak siyasi toplantıların yanı sıra esnaf ziyaretleri de yaparak halkla buluştu. Ermenek’te Muhtarlar derneğini ziyaret eden heyet ayrıca parti binasında AK Parti’ye yeni kalan vatandaşlara rozet takma töreni de gerçekleşirdiler.

AK Parti’nin güçlü isimlerinden önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın da kaldığı Taşeli çıkarmasında AK Parti üst düzey kalım gerçekleştirdi. Bakan Elvan’ın yanı sıra Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, AK Parti İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti SKM Başkanı Nazmi Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Eyüp Çayır, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Bayır, eski Milletvekili Mevlüt Akgün, Milletvekili adayları Osman Sağlam ve Fatma Coştu, AK Partili Belediye Başkanları, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

14 Mayıs seçiminde AK Parti seçim beyannamesini yazan ekipte de yer alan eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın katılımı ile Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde kentsel dönüşüm ve afet konutları kura çekimi yapıldı. Karaman Ermenek İlçesi, Keçipazarı, Akçamescit, Meydan, Gülpazar, Başpınar, Kebendibi, Sandıklı Mahallelerinde, Afet Riski Alanındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında, Resmi Gazete ‘de yayımlanarak Riskli Alan ilan edilmiş. Riskli alanda konutları bulunan vatandaşlarımıza yönelik Ermenek İlçesi, Güllük Mahallesinde yapımı tamamlanan, konutlara ait kura çekimi eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın kalımı ile noter huzurunda Ermenek İlçesi, Halk Eğim Merkezi'nde yapıldı.

Taşeli Bölgesinde temaslarda bulunan önceki dönem Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ziyaretlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ermenek ve diğer Taşeli ilçe ve beldelerinde değerli kardeşlerimizle, muhtarlarımızla, halkımızla buluştuk, hasret giderdik. Esnaflarımıza uğradık, hayırlı işler diledik. Partimize diğer partilerden katılan arkadaşlarımıza rozetlerini taktık. Yoğun ilgileri ve teveccühleri için değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Par Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser de devletimizin çok büyük olduğunu, büyük devletlerinde büyük liderlerle ayakta kaldığını belirterek, "Biz büyük bir liderin yol arkadaşı olarak memleketimize birçok hizmetler getirdik. Biz güçlü bir devletin vatandaşları olarak devletimizin ardında her zaman durduk" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum