Sun Express Türkiye'de Sektörünün Öncü İsimleri Arasında Anılıyor

Sun Express 1989 yılında Antalya merkezli olarak kurulmuş olup Türkiye’nin yurt dışına sefer düzenleyen ilk hava yolu olma özelliğini taşıyor.

Sun Express Türkiye'de Sektörünün Öncü İsimleri Arasında Anılıyor
Editör: Karamanca
04 Şubat 2021 - 12:00 - Güncelleme: 04 Şubat 2021 - 13:24




Sun Express’in aynı zamanda Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak şirketi ve Türk Hava Yolları’nın yan kuruluşu olduğu biliniyor. İkinci merkezini 2006 yılında İzmir’de açan Sun Express’in üçüncü merkezi Sabiha Gökçen Havalimanı oluyor. Sun Express Avrupa’da farklı noktalara hem charter hem de tarifeli uçuşlar düzenliyor. 

Hava yolu taşımacılığının önemli isimlerinden biri olan Sun Express bünyesinde yurt içi ve yurt dışı olmak üzere toplamda iki binden fazla kişiye istihdam sağlıyor. 2010 yılında Türkiye’de ilk kez Anadolu şehirlerinin Almanya’nın önemli yerlerine bağlanmasını sağlayan tarifeli uçuşların Sun Express tarafından başlatıldığı biliniyor. Sun Express Sun Points olarak bilinen özel yolcu programıyla da yolcularına pek çok avantaj sağlıyor. 

Türkiye’de online uçak bileti sektörünün öncü ismi olarak kabul edilen PlusFly uçak bileti iletişim hattı ile müşterilerinin hızlı, kaliteli ve güvenilir hizmetlerden yararlanmasını sağlıyor. Seyahatlerinde hava yolu taşımacılığını ve Sun Express kalitesini tercih eden kişiler Sun Express İletişim hattının ücretsiz numarasını arayacak alanında deneyimli müşteri temsilcileri aracılığıyla tüm biletleme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. 0850 500 0 777 numaralı hatta hizmet veren PlusFly’ın deneyimli personeli ile yaptıkları görüşmelerle tüm uçuşlar hakkında bilgi alabiliyor, kendileri için en avantajlı fiyatlardan uçak biletlerini satın alabiliyor, sahip oldukları uçak biletlerinin iptal ve değişim işlemlerini yaptırabiliyorlar. 
En Keyifli Uçak Yolculukları İçin Adresiniz PlusFly

PlusFly Sivas merkezli ve Antalya bölgesinde faaliyet gösteren Aymila Turizm markası olup sektördeki faaliyetlerine kolaybilethatti.com markası ile başlamış bulunuyor. 2017 yılından bu yana  ise hizmetlerini plusfly.com olarak sürdürüyor. Sivas merkezli ve Antalya bölgesinde faaliyet gösteren Aymila Turizm markası olan Plusfly, sektördeki faaliyetlerine kolaybilethatti.com markası ile başlamış olup 2017 yılından bu yana plusfly.com olarak hizmet veriyor. PlusFly tüm güzergahlarda en ucuz uçak biletlerini müşterilerine sunmayı hedefliyor. Yüzlerce hava yolunun gerçekleştirdiği uçuşları tek bir ekranda ve yalnızca birkaç adımda listelemeyi sağlayan gelişmiş bir sistem kullanan PlusFly bu sayede rakiplerinden de birkaç adım öne çıkıyor. PlusFly geniş bir veri tabanına sahip online bilet satış sitesi olarak kullanıcılara tüm uçuşlarını en ucuz uçak biletlerini satın alarak gerçekleştirme imkanını sağlıyor. Plusfly üyeleri aynı zamanda marka tarafından düzenlenen dönemsel indirimler ve kampanyalar hakkında da öncelikli olarak bilgilendiriyorlar. Bu sayede plusfly.com üyeleri satın aldıkları ucuz uçak biletleri ile seyahat planlarına ara vermeden Türkiye’yi ve dünyayı keşfetmenin tadını çıkarabiliyorlar.

Yolcular plusfly.com adresindeki web sitesi aracılığıyla yurt içi ve yurt dışı uçuşlar gerçekleştiren yüzlerce hava yoluna ait uçuşlardaki bilet fiyatlarını listeleyebiliyor ve satın alabiliyorlar. Online olarak bilet satın işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için PlusFly uzak bileti iletişim hattı 7/24 hizmet veriyor. PlusFly’ın avantajlı fiyatlarından ve kaliteli hizmetlerinden yararlanmak isteyen kişilerin tek yapması gereken uçak bileti iletişim hattını aramak ve müşteri temsilcilerine bilgilerini iletip biletini satın almak oluyor. 

Plusfly’ın gelişmiş uçak bileti sorgulama sistemi ve geniş veri tabanı sayesinde yolcular hem iç hatlarda hem de dış hatlarda yapacak oldukları uçuşlara dair en ucuz uçak biletlerine yalnızca saniyeler içerisinde ulaşılabiliyor. Aynı zamanda online olarak güvenilir ve hızlı bir şekilde uçak biletlerini satın almanın avantajını da değerlendirebiliyorlar. İhtiyaç duyulan uçak biletlerine ulaşılabilmesi için yolcunun yalnızca kalkış yapılacak havaalanı, iniş yapılacak havaalanı ve uçuş tarihi bilgilerini sisteme girmesi ya da müşteri temsilcisi ile paylaşması gerekiyor.
Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Müşterilerine, tercih ettikleri tüm güzergahlarda yılın her dönemi en ucuz uçak biletini temin etme ilkesi ile hizmetlerine devam eden PlusFly dönemsel olarak düzenlediği kampanyalar ve indirimler sayesinde de  uçak bileti fiyatlarını çok daha cazip hale getirme konusundaki haklı iddiasını sürdürüyor. Bunun yanı sıra ucuz uçak bileti almak isteyenlerin birkaç noktaya dikkat etmesi uçak biletlerini daha ucuz fiyatlarla satın almaları konusunda etkili olabiliyor.

Seyahat etmeye kararı veren kişilerin, bu kararı vermelerinin ardından uçuş tarihlerini ya da en azından gitmek istedikleri tarih aralıklarını belirlemeleri durumunda uygun fiyatlı uçuşlar bulma şanslarının arttığı biliniyor. Son derece büyük yoğunluğun söz konusu olduğu yaz tatili, yılbaşı, bayram gibi dönemlerde hava yollarının doluluk oranı en yüksek seviyelere çıkıyor. Bu nedenden dolayı, söz konusu dönemlerde seyahat etmeyi planlayan kişilerin, uçuş tarihlerini önceden kesinleştirdikleri takdirde promosyonlu bilet bulma ve çok daha uygun fiyatlarla uçma avantajlarını yakalamaları mümkün olabiliyor. Tabii ki tüm bunların ötesinde PlusFly’ın indirimlerini ve kampanyalarını takip etmek de yılın her dönemi en ucuz fiyatlar ile uçmak için yeterli oluyor. PlusFly müşterileri yılın her döneminde kendilerine özel olarak hazırlanan fırsatları ve promosyonları yakından takip ettikleri takdirde en ucuz fiyatlar ile uçmanın keyfini yaşayabiliyorlar.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum