Süleyman Keleş: Daha konforlu, daha huzurlu bir Akçaşehir!

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Keleş; Belde başkanı Turgay Ekin ve parti yöneticileri..

Süleyman Keleş: Daha konforlu, daha huzurlu bir Akçaşehir!
Editör: Karamanca
29 Ocak 2019 - 12:55




Milliyetçi Hareket Partisi Akçaşehir Belediye Başkan adayı Süleyman Keleş; Belde başkanı Turgay Ekin ve parti yöneticileri ile birlikte haber sitemizi ziyaret ederek projelerinden bahsetti.

Hedefinin Akçaşehir’i daha iyi bir konuma getirmek olduğuna dikkat çeken Keleş, ‘’Daha huzurlu ve daha konforlu bir belde için çalışacağız’’ dedi. Çok yönlü projelerle sahaya indiklerini belirten Süleyman Keleş ziyarette; ‘’Akçaşehir’de siyaset yapmak, takdir kazanmak ve tercih edilen olmak kolay değil. Hemşerilerimiz özellikle yerel seçimlerde, kasabanın geleceği, gelişimi ve kalkınması adına taraf olur. Bu nedenle hemşerilerimizin beklentisine layık projelerle karşılarına çıkabilmek için uzun zamandır ekip arkadaşlarımızla çalışmalar yaptık. Neticede aralıklarla açıklayacağımız projelerimizi oluşturduk.

Göreve geldiğimiz takdirde ilk olarak ele alacağımız, öncelik olarak gördüğümüz konular var. Örneğin Kasabamızda şu anda kullanılmakta olan ve belediye hizmet binasının son katında bulunan salonu yetersiz olması nedeniyle kapatacağız. Bunun yerine çağın gereklerine uygun, donanımlı ve her koşulda hizmet verebilir durumda bir düğün salonu inşa edeceğiz. Yazın kır düğün salonu olarak hizmet verecek olan bu yeni salon, kışın kapalı bir mekânda kasaba mutluluklarına ev sahipliği yapacak. Hasta, iş göremez ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizlikleri ve gıda yardımları yıl boyu periyodik olarak belediyemizce yapılacak. Akçaşehir-Konya güzergâhında bulunan 12 kilometre uzunluğundaki Yenikuyu mevkisi tamamen asfaltlanacak.

Gençliğin doğru meyillendirilmesi, onlara yönelik hizmetlerin hayata geçirilmesi ile mümkün olur! düşüncesi ile gençlerimize projeli olimpik yüzme havuzu ve fitness- sauna yapacağız. Öte yandan Kasabamızda bir doktor ve 112 acil müdahale aracının 7/24 hizmet vermesi için çalışma yapacağız. Kenar mahallelerimizdeki hemşerilerimizin okula giden çocukları için sabah servislerimiz ücretsiz olarak hizmet verecek. Kasaba merkezi ve sokakları çevre düzenlemesi yapılarak, hemşerilerimizin kullanabilmesi açısından ıhlamur benzeri, ürününden istifa edilebilir ağaçlandırma yapılacak. Belediyemiz bünyesinde çalıştırılacak olan veteriner ve ziraat mühendisimiz, hemşerilerimize hayvancılık ve zirai faaliyetlerinde sonsuz destek verecek’’ diye konuştu.

Süleyman Keleş ayrıca bir hususa dikkat çekerek, ‘’Bizim açıklamaya başladığımız ve süreç içerisinde açıklamaya devam edeceğimiz bütün projeler, fizibilite, maliyet ve olabilirlik durumları her yönüyle hazır diyebileceğimiz çalışmalardır. Görevimizin başladığı andan itibaren dönemine göre her biri uygulamaya koyulacak ve hizmete geçecektir. Biz ekip arkadaşlarımızla birlikte bu projelerin hemşerilerimizden geçer not alacağına inanıyoruz. Akçaşehirli kardeşlerim tarafından görevin tevdi edileceği güne kadar çalışmalarımıza devam ediyoruz’’ diye belirtti.

süleyman keleş, turgay ekin

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum