Süleyman Karabaş: ''Kamu kurumlarıyla sağlam ilişkiler kuracağız''

Mahalle sakinleri için umut dolu bir dönemin kapılarını aralayan Başakşehir Mahallesi muhtar adayı Süleyman Karabaş, kamu-mahalle işbirliği içerisinde her türlü sorunun üstesinden geleceklerini söyledi.

Süleyman Karabaş: ''Kamu kurumlarıyla sağlam ilişkiler kuracağız''
Editör: Karamanca
14 Mart 2024 - 16:10




 Mahallesinin sesi olmaya aday olan Karabaş, eksikliklerin giderilmesi ve ihtiyaçların karşılanması konusunda kamu kurumlarıyla sağlayacağı sıkı işbirliğiyle mahalledeki yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor.

Mahalle sakinlerine hizmet etme arzusuyla dolu olan Karabaş, toplumun taleplerini titizlikle dinleyerek, adil ve etkili çözümler üretmeyi amaçlıyor. Bu vizyon doğrultusunda, kamu kurumlarıyla kurulacak sağlam iletişim ve işbirliği ağıyla mahalledeki her bir ihtiyaç hızla ve etkin bir şekilde ele alınacak.

Karabaş’ın hedefleri arasında, çevre düzenlemelerinin yapılması, sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılması gibi mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak projeler bulunuyor. Ancak bunları gerçekleştirmek için tek başına çaba sarf etmeyeceğini belirten Karabaş, Belediye ve diğer kurumlarla işbirliğinin önemine vurgu yapıyor.

Karabaş, mahalledeki her bireyin temsilcisi olmayı ve onların haklarını savunmayı kendine misyon ediniyor. Toplumun her kesimini kucaklayan bir yaklaşımla, mahalledeki her bireyin görüşlerine ve taleplerine saygı duyarak adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyeceğinin altını çiziyor.

Süleyman Karabaş; sadece bir siyasi figür olarak değil, aynı zamanda toplumun ortak sesi ve temsilcisi olarak görülmeyi arzuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum