Sevgilisiyle bir olup öldürdüğü kocasını yol kenarına attı

Yasak aşk yaşan kadın sevgilisiyle bir olup 51 yaşındaki kocasını öldürdü. Başına sert bir cisimle vurularak öldürülen talihsiz kocanın cesedi yol kenarında bulundu.

Sevgilisiyle bir olup öldürdüğü kocasını yol kenarına attı
Editör: Karamanca
20 Temmuz 2020 - 14:50 - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 - 14:55




TEM Otoyolu Sakarya geçişi Adapazarı gişeleri mevkiinde yol kenarında erkek cesedi bulunması olayıyla ilgili Sakarya polisince İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, öldürülen kişinin eşi ve 2 cinayet şüphelisi olmak üzere toplam 3 şahıs gözaltına alındı.

Olay, 16 Temmuz Perşembe günü TEM Otoyolu Adapazarı gişeleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgeden geçmekte olan vatandaşlar, yol kenarında hareketsiz halde yatan birini görünce durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler olay yerine geldi. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde ise şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

51 yaşında olduğu öğrenilen yabancı uyruklu Salem Hamdi isimli şahsın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından şahsın cansız bedeni Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tıp Merkezine kaldırıldı.

Hayatını kaybeden şahsın İstanbul Esenler'de ikamet ettiği öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatılmıştı. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince genişletilen çalışmalar kapsamında hayatını kaybeden Salem Hamdi'nin 40 yaşındaki eşi M.K. ile sevgilisi 31 yaşındaki A.D. ve 26 yaşındaki A.A. isimli şüpheliler İstanbul'da gerçekleştirilen operasyon sonucu gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelilerin tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Oghma Infinium
    3 yıl önce
    Neden kadın cinayetleri bu kadar olay olurken kocasını öldüren/öldürten kadınlar bu kadar haber yapılmıyor? Bu da çatır çatır cinsiyetçiliktir. Sosyal medyada gündem vs. olmuyor. Haber siteleri üzerinde durmuyor. Hatta haberin olması için bile haberi zorla araman gerekiyor, öbür türlü öğrenemiyorsun.
  • Yörük kızı
    3 yıl önce
    Öldürmek nedir ya allahin yarattığı cani biz niye aliyoruz bu nedir ya ıllaki yaşamak için oldurmelimiyiz erkeklerden sevgiliden koca dan nereden bicak darbesi neremizden bir kurşun darbesi gelecek de ne zmaan olecegiz.diye beklerken bide bumu cikti günahtır ya ne hallere düştük yarabbim sen bizim akıl sağlığımız sevdiklerinizi sevenlerimizi koru yarabbim
  • Ömür
    3 yıl önce
    Yasak aşk veya yasak ilişki nedir arkadaş ya. Nikahsız birliktelik yada daha açık bir ifade ile zina desenize şuna.
  • Vedat Akkuş
    3 yıl önce
    Geri zekalılar cinayet anlaşılmaz veya yakalanmayızmı zannediyorlar acaba