Şehri ileriye taşıyacak projelerle geliyor

Geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Karaman Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Mustafa Yücetaş, projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Şehri ileriye taşıyacak projelerle geliyor
Editör: Karamanca
24 Kasım 2023 - 10:22 - Güncelleme: 24 Kasım 2023 - 10:30




Şehir için daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek, Karamanlıların ihtiyaçlarına odaklanmak ve hep birlikte daha güçlü bir toplum oluşturmak için yola çıktığını söyleyen Yücetaş, ‘’Belediye başkanlığı için aday adaylığımı koyarken, şehrimizin her bir köşesinde yaşayan bireylerin hayatını kolaylaştıracak ve geliştirecek projelerle dolu bir vizyon taşıdığıma inanıyorum’’ dedi.

Farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek geniş bir proje çalışması olduğunu belirten Yücetaş; ‘’Öncelikle, altyapı ve çevre konusunda büyük adımlar atmayı planlıyoruz. Şehrimizin altyapısını güçlendirecek ve modernize edecek projeler ile su, elektrik ve doğalgaz gibi temel ihtiyaçların kesintisiz bir şekilde sağlanması için çalışacağız. Ayrıca, çevre dostu uygulamaları teşvik ederek yeşil alanları artırıp, geri dönüşümü teşvik edecek adımlar atacağız.

Eğitim ve gençlerimizin geleceği benim için büyük önem taşıyor. Yenilikçi eğitim programları, atölye çalışmaları ve gençlere yönelik desteklerle, onların yeteneklerini ortaya çıkarmalarına ve kendi geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olacağız. Eğitime erişimi artırmak için kapsayıcı projeler geliştireceğiz. Şehrimizin kültürel dokusunu koruyacak ve kültür etkinliklerini destekleyeceğiz. Sanat ve kültürün herkes için erişilebilir olması için sosyal etkinlikler ve festivaller düzenleyerek toplumun bir araya gelmesini sağlayacağız.

Ayrıca, trafik sorununu hafifletecek ve ulaşımı kolaylaştıracak projeler geliştireceğiz. Toplu taşımayı iyileştirecek, bisiklet yolları ve yaya dostu alanlar oluşturacak adımlar atacağız. Benim için herkesin sesini duymak çok önemli. Şehrimizde yaşayan her bireyin ihtiyaçlarını ve önerilerini dinleyerek, ortak akılla hareket edeceğiz. Şeffaflık ve katılımcılığı esas alarak her adımımızı atacağız. Karamanlıların desteği ve katkılarıyla, şehrimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha mutlu bir yer haline getireceğiz. Hep birlikte, daha güçlü yarınlar için çalışacağız. Hemşerilerimin desteğiyle bu güzel şehri birlikte daha ileriye taşıyacağız’’ ifadelerini kullandı.

Mustafa Yücetaş kimdir

Merkeze bağlı Paşabağı köyünden olduğunu belirten Yücetaş, ‘’Özel sektörde uzun yıllar çalıştım. Emeğin ve üretimin kıymetini bilirim. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. Şantiye şefi ve proje müdürlüğü görevlerinde bulundum. Aselsan ve Millî Savunma Bakanlığı İncirlik Hava Üssünde çalıştım. Birçok Avrupa Birliği projelerinde görev aldım. En son İskenderun’da deprem konutları yapımında vazife üstlendim’’ diye söyledi.

Projelerinden bazıları:

• Karaman Belediye Hizmet Binası Projesi
• Karaman Toplum Merkezi Projesi
• Karaman Çarşısı Projesi
• Tiyatro ve Sinema Salonu Projesi
• Karaman Havaalanı Projesi
• Karaman Hafif Raylı Sistem
• Karadağ Teleferik Projesi
• Karaman Aquapark Projesi
• Türk Dünyası Parkı Rehabilitasyonu Karaman Go-Kart Projesi
• Karaman Çok Katlı Otopark Projesi
• Farklı Alanlarda Tenis Kortları Projesi Yüzme Havuzları, Futbol, Basketbol, Voleybol Sahaları Projesi




























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum