Sedat Peker'in iddialarındaki Karamanlılara meclis üyeleri sahip çıktı

Karaman İl Genel Meclisi Üyeleri, suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarında 3 Karamanlı için açıklama yaptı. Esat Toklu, Metin Kıratlı ve Abdurrahim Boynukalın konulu açıklama şöyle;

Sedat Peker'in iddialarındaki Karamanlılara meclis üyeleri sahip çıktı
Editör: Karamanca
09 Haziran 2021 - 14:29




''Karaman İl Genel Meclisi ve bir Karaman’lı olarak Türk’ün ve Türkçe’nin baş şehri tarihe ışık tutmuş bir çok medeniyetleri bünyesinde barındırmış öz ve öz Türk boylarına otağ kurmuş bu görevde ilimizin evlatlarına Esat TOKLU, Metin KIRATLI ve Abdurrahim BOYNUKALIN kardeşlerimize mesnetsiz ve iftira boyutundaki ithamları şiddetle kınıyoruz.

Ulvi görevlerde bulunan bölge ve İdari İstinat Mahkemesi Başkanı Esat TOKLU Beyin Karaman’da onlarca insanı istihdam eden birçok işyerine sahip atadan cömert, görgülü hayırsever bir anne babanın evladı, babası İsmet amca fakir fukara babası olup, halen soğuk hava, bakliyat, kuruyemiş, petrol ve tarım işletmeciliği gibi birçok alanda insanlara hizmet ederek istihdam sağlamakta.

Metin KIRATLI bürokrasinin zirvesinde iyi eğitim almış, Ayrancı İlçemizin ve İlimiz Konya Ereğli bölgesinde çok sevilip, sayılan en yüksek devlet memuru ve bürokrat sıfatını taşımakla ve bu sıfatı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’dan almıştır. Başarılarla dolu bir çizgiye sahip ender bürokratımızdır.

Abdurrahim BOYNUKALIN beyefendi 25. Dönem Milletvekili, Gençlik Spor Bakan Yardımcılığı, halen İngiltere Kraliyet Temsilcisi görevindedir. Boynukalın ailesi Karaman’ın eski esnaflarından olup, bünyesindeki işletmelerde binlerce insana iş istihdamı ve ekmek kapısı olarak faaliyetlerdedir. Karaman mederi iftiharları olan Esat TOKLU, Metin KIRATLI, Abdurrahmin BOYNUKALIN’lar bizim kırmızı çizgimizdir, kimse dil uzatamaz.

Sedat PEKER’in sosyal medya üzerinden yapmış olduğu asılsız, hukuksuz, mesnetsiz açıklamaları bu ülkeye hizmet eden dava adamlarına çirkin bir iftiradan başka bir şey değildir. Kamu düzenini korumak bu ülkeye hizmet eden aydınlık Türkiye’nin inşası için çalışan hemşerilerimize her kim olursa olsun hedef gösteremez ve kaos yaratamaz.

Karaman İl Genel Meclisi olarak şiddetle kınıyor ve Sedat PEKER’in bir an önce adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.

Saygılar;
Eyyup ÇAYIR Hakkı KARADUMAN Mustafa YANGÖZ, Mustafa ATABAY, Adem GÖK, Veli ÜLKÜSEVER, Abdullah TOKER, Hasan SARI, Adem KAPAR, Abdülkadir ATEŞ, Mehmet Ali OKUDAN, Sadi UYAR, Mustafa BOZDAĞ, Durmuş DEMİRCİ, Durmuş KILBASANLI, Ahmet BÖYÜK, Hasan Hüseyin KOÇ''

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kamil
    2 yıl önce
    Yeni mi geldi aklınıza sahip çıkmak? İnsan yazdığını bir okur, olaya Türkçe'nin başkenti olarak yaklaşmasaydınız Türkçe'ye daha faydalı olurdu...