Savaş Ballı: ''Başımız gözümüz üstüne olacaktır''

‘’Aday kim olacak’’ sorusunun her geçen gün daha çok konuşulmaya başlandığı bir dönemde, Savaş Ballı’dan bir ülkücüye yakışır çıkış geldi. Ballı, ‘’Genel Başkanımın izinde, partimin emrindeyim’’ dedi.

Savaş Ballı: ''Başımız gözümüz üstüne olacaktır''
Editör: Karamanca
25 Aralık 2023 - 15:30 - Güncelleme: 25 Aralık 2023 - 16:08




2024 Mahalli idareler seçimlerinde, belirlenen takvimin son aşaması olan aday belirleme sürecine yaklaşıldı. Kamuoyunda ‘’Aday kim olacak’’ sorusunun neredeyse her yerde konuşulduğu bir dönemde, MHP’nin aday adayı Savaş Ballı’dan açıklama geldi.

Aday kim gösterilirse gösterilsin, seçim çalışmalarında sahada olacağını söyleyen Ballı, ‘’2024 Mahalli İdareler Seçimleri, bugüne kadar gerçekleşenlerden her açıdan farklı ve derin anlamlar taşıyor. Bu anlama katkı sağlamak ve güç vermek adına yaptığım başvurunun akıbeti ne olursa olsun, ben yine partimin emrinde çalışmalarıma devam edeceğim’’ dedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin, ‘’Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’’ sözlerini hatırlatan Ballı konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Hem Sayın Genel Başkanımızın sözleri hem de ülkücülüğün, ‘Devletin ve milletin âli menfaatleri, şahsi menfaatlerin üstünde gelir’ düsturunun, nasıl bir tavır takınmamız gerektirdiğinin bilincindeyim. Aziz milletimizin tarihî iradesinin yansıyacağı bu dönemi; partimizin, aday adaylarından hangi namzetle yürüteceği konusu, hissemize düşen vazife ne olursa olsun başımız gözümüz üstüne olacaktır.

Aday kim olursa olsun hemşerilerimizin, memleketin geleceğine ve ülkücü kadrolara sahip çıkacağına dair inancımız tamdır. Birleştirmeye, bütünleştirmeye, birlik ve beraberliğe davet ederek, partimizin ilkelerinden ödün vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesileyle; aday adaylığımı açıkladığım ilk andan itibaren beni bağrına basan hemşerilerime gönülden şükranlarımı ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum