Sarıveliler'de Ülkücü Düğünü

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıveliler İlçe yönetim kurulu üyesi Alperen Özcan Dünya evine girdi.

Sarıveliler'de Ülkücü Düğünü
Editör: Karamanca
11 Eylül 2017 - 11:59




Sarıveliler ilçesindeki düğüne MHP Karaman il başkanı Av. Oktay Yılmaz, ilçe başkanı Kasım Tunç ile Karaman ve çevre ilçelerden çok sayıda Ülkücü katıldı. Alperen-Fatma Özcan çiftine ömür boyu mutluluklar dileyen il başkanı Av. Oktay Yılmaz ‘’Burada iki Ülkücü kardeşimiz hayatlarının en önemli kararını alarak, düzenlenen merasimle Dünya evine girdiler. Bizlerde Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’ Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez’’ sözlerine uyarak; bugün Torosların eteğinde, Sarıveliler’de, geleceğe dair ümidi canlı tutmak, bir ve diri olmak için bir ocağın daha ateşini yaktık. Aile saadetine kavuştukları bu mutluluğun bir ömür sürmesini diler her ikisini de tebrik ederim’’ dedi.

MHP’li üst düzey birçok ismin çelenk gönderdiği düğünde; Genel Başkan Devlet Bahçeli, MYK üyesi Ali Güler, merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, Ülkü Ocakları il başkanı Yusuf Başkocagil, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Sağlık Bakanlığı müfettişi Mehmet Ural, Alanya ilçe başkanı Mustafa Türkdoğan, Kazımkarabekir ilçe başkanı İbrahim Bardakçı, Ermenek ilçe başkanı Ali Dökmeci ve Ülkücü İşçiler Derneği il başkanı Ekrem Akkaya’nın tebrik mesajları okundu.

Düğünün ev sahipliğini yapan MHP Sarıveliler ilçe başkanı Kasım Tunç, gururlandıkları ve zaman zaman duygulandıkları bir gece geçirdiklerini belirterek; ‘’Milli, Manevi ve ahlak bakımından pırıl pırıl iki kardeşimizin bir birine ömür boyu yol arkadaşlığı, yarenlik yapacağı önemli bir düğün merasimindeyiz. Alperen ve Fatma kardeşlerimizin ömürlerinin her gününün tıpkı bugünkü gibi sevgi, mutluluk ve heyecan dolu geçmesini temenni ederim. Yönetim kurulu üyemizin düğün merasiminde bizleri yalnız bırakmayan başta il başkanımız Av. Oktay Yılmaz ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm misafirlerimize, düğüne katılamayıp mesaj veyahut çelenk gönderen genel merkez ve diğer il-ilçe yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Özellikle; Torosların bu iki yiğit evladını evladı görüp kıymetli mesaj ve çelenkleriyle düğünümüzü şereflendiren, yanımızda olduğunu hissettiğimiz bilge liderimiz, genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyorum’’ şeklinde konuştu. Düğünde Alperen-Fatma çifti MHP’li yöneticilerle birlikte bozkurt işareti yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karamanca.net haber sitesi olarak çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum