Resmi Gazete yayımlandı mı?

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası kulislerdeki ekonomi yönetiminin değişeceği iddialarının üzerine birde İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın açıklamaları güne damga vurmuştu.

Resmi Gazete yayımlandı mı?
Editör: Karamanca
20 Kasım 2021 - 00:22 - Güncelleme: 20 Kasım 2021 - 01:37




Yılmaz'ın, ''Bu gece saat 12:00'dan sonra Resmi Gazete'yi takip etmenizi tavsiye ediyorum.

Bu gece bir şey olabilir, olduğu zaman da Türk Lirası'nın üzerine nasıl daha fazla bir sıkıntının geleceğini görürsünüz'' şeklindeki sözleri 'Görevden alma mı olacak'' sorusunu akıllara getirdi.

Gün içerisinde kabinede değişikliğe gidileceği yönünde çok sayıda paylaşım yapılırken, sosyal medyada ''Resmi Gazete'yi takip edin'' konusu yoğun ilgi gördü.

Yılmaz'ın açıklaması hızla yayılınca vatandaşlar erken saatlerden itibaren Resmi Gazete'nin internet sitesini aralıklarla yoklamaya başladı.

Gece saatlerine gelindiğinde ise gazetenin resmi internet sitesinde ''Sayfada çalışma yapılmaktadır'' uyarısı verildi ve site erişime kapandı.

Tüm bu gelişmeler üzerine henüz resmi bir açıklama yapılmazken kamuoyu, kabinede bir değişikliğe gidilip gidilmeyeceği konusunu ve gazeteye dair internet sitesinin ne zaman erişime açılacağını merakla bekliyor.

Son dakika - gece saat 01.00 itibariyle açılan sitede son resmi gazete yayımlandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum