Ongun ehline emanet

Karaman Belediyesine bağlı Ongun A.Ş.'nin yeni yönetim kurulu başkanı Mustafa Aşkan oldu.

Ongun ehline emanet
Editör: Karamanca
10 Ocak 2020 - 11:10 - Güncelleme: 10 Ocak 2020 - 11:31




Karaman Belediyesi şirketi olan Ongun A.Ş.'nin istifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu başkanlığına Mustafa Aşkan getirildi.
 
31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından yönetim kadrosu yeniden şekillenen Ongun A.Ş.’nin geçtiğimiz günlerde yönetim kurulu başkanı istifa etmişti. İstifanın Aralık ayında gerçekleştiği ancak, duyurusunun Ocak ayında yapıldığı bilgi edinilirken, O makama belediye meclisinin başarılı ismi Mustafa Aşkan getirildi.

Yönetmelik ve mevzuat konularına hakimliği ile bilinen Aşkan’ın geçmiş dönemlere dair Ongun tecrübesi de bulunuyor. Yönetim kurulu başkanlığını Mustafa Aşkan’ın yaptığı Ongun A.Ş.’nin önümüzdeki süreçte daha aktif ve daha hızlı işleyerek, daha geniş alanda hizmet vereceği öngörülüyor.

Mustafa Aşkan kimdir:

Konar-göçer Yörük bir ailenin çocuğu olarak 1962 yılında Barçın Yaylası’nda dünyaya geldi. Kışın Akdeniz, yazın da Taşeli bölgesinde hayvancılık yapan ailenin 1970 yılında yerleşik hayata geçmesiyle ilk, orta ve lise tahsilini Karaman’da tamamladı. Üniversiteyi Afyonkarahisar Mali Bilimler Fakültesi’nde bitirdi. Ayrıca, Muhasebe ve denetim üzerine yüksek lisansını tamamladı. Mali Müşavir ve bağımsız denetçi olan Mustafa Aşkan, 1999-2004 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye meclis üyesi oldu. Aşkan 2003 yılında Ongun A. Ş. Genel müdürlüğü görevinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev alan Aşkan, 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde belediye meclis üyeliği adaylığı için parti il genel sekreterliği görevinden istifa etti. Evli ve iki çocuk babasıdır.


mustafa aşkan
ongun mustafa aşkan
karaman mustafa aşkan
karaman belediyesi mustafa aşkan

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Hasan
    4 yıl önce
    Sayın Mustafa Aşkan çok bilgili ve dürüst biri. Haksızlığa asla gelemeyen, işine dürüst biridir. Belediye personellerine olan ilgisi ve yardımı sayesinde herkes rahat ve mutlu. Bizler kendisinden razı olduğumuz gibi Allah da kendisinden razi olsun insallah. Yeni görevinden başarılar dilerim. Rabbim utandırmasın inşallah
  • Abdullah Yetisti
    4 yıl önce
    Hayırlı olsun başkanım başarılar Allah yardımcınız olsun
  • Halit Özkan
    4 yıl önce
    Mustafa Aşkan dürüst temiz çalışkan dava adamıdır. Kendisini kutluyor yeni girevinde üstün başarılar diliyorum. Önemli bir yer ehline bırakılmıştır. Çarçur edilme yerine hizmetin en iyisi halka hizmet hakka hizmet düşüncesi ile hareket edecegidir. Bu konuda tecrübelisin. İnşaallah Allah'ım mahcup etmez.