Mustafa Yücetaş: ''Şehri modern bir görünüme kavuşturmanın 4 yolu''

AK Parti Karaman Belediye Başkanlığı aday adayı Mustafa Yücetaş, şehri daha modern bir görünüme kavuşturma isteğinin projelerinde temel unsur olduğunu söyledi.

Mustafa Yücetaş: ''Şehri modern bir görünüme kavuşturmanın 4 yolu''
Editör: Karamanca
20 Aralık 2023 - 16:50 - Güncelleme: 20 Aralık 2023 - 16:59




Yücetaş, ‘’Değişim ve gelişim için attığımız adımlarla birlikte, şehrimizin her köşesinde daha güçlü ve aktif bir topluluk oluşturmayı hedefliyoruz’’ dedi.

Farklı konularda çok sayıdaki projesinden özellikle 4 tanesinin altını çizen Yücetaş; Bu projelerin Karaman’ın çehresini değiştirmek adına çok önemli olduğunu belirtti. Yücetaş, şehri hızlı şekilde modern bir görünüme kavuşturmanın yolunun dört proje ile mümkün olacağını belirterek şu açıklamayı yaptı;

‘’Hafif Raylı Sistem

Ulaşımın temelini oluşturan hafif raylı sistem projemiz, şehrimizin dolaşımını dönüştürecek. Bu sistem sayesinde, Otogar ve Eğitim Araştırma Hastanesi arasında kesintisiz ve hızlı bir ulaşım sağlanacak. Hem çevreci bir yaklaşım hem de konforlu seyahat imkânı sunacak olan bu sistem, şehir içi ulaşımın modern yüzü olacak.

Modern Belediye Hizmet Binası

Şehrimize modern bir hizmet binası kazandırarak, belediye hizmetlerini daha erişilebilir hale getireceğiz. Bu binada, her birimin etkin bir şekilde çalışabilmesi için gerekli teknolojik alt yapı ve kullanışlı alanlar sağlanacak. Vatandaşlarımıza daha hızlı, daha etkili ve daha nitelikli hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Toplum Merkezi

Sosyal bağların güçlenmesi ve kültürel etkileşimin artması adına toplum merkezimiz, şehrimizin kalbi olacak. Burası, sanatsal etkinliklerden spor faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede etkinliklere ev sahipliği yapacak. Vatandaşlarımızın bir araya gelerek fikir alışverişi yapabileceği, öğrenebileceği ve büyüyebileceği bir merkez olacak.

Katlı Otopark

Şehir merkezindeki park sorununu çözmek için katlı otopark projesini hayata geçireceğiz. Bu projeyle, trafiği azaltacak ve şehir merkezinde rahat ve güvenli bir park alanı sağlayarak, hem sürdürülebilir bir çözüm sunacağız hem de çevreyi koruma yolunda adımlar atacağız.

Bu projeler, şehrimizin daha sürdürülebilir, erişilebilir ve canlı bir yer olmasına katkı sağlayacak. Biz, bu projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlıyız’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum