Muhtar Pekoğlu: ''Birlikte güzel, birlikte başarılıyız''

Kirişçi Mahallesi Muhtarı Selahaddin Pekoğlu, görev süresi boyunca mahallenin her bir ferdi için daha yaşanabilir bir çevre oluşturma amacıyla çabaladığını belirtti.

Muhtar Pekoğlu: ''Birlikte güzel, birlikte başarılıyız''
Editör: Karamanca
11 Aralık 2023 - 12:15 - Güncelleme: 11 Aralık 2023 - 12:17




Bu süreçte, vatandaşların karşılaştığı her türlü sıkıntıda yanlarında olup çözüm arayışlarında öncü olduğunu söyleyen Muhtar Pekoğlu, ‘’Mahallemizin ortak ihtiyaçlarına odaklanarak, insanlarımızın günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için elimden geleni yaptım’’ dedi. Mahallenin her bölgesinin gelişimi adına gerekli kurumlarla sürekli temas halinde olduğunu vurgulayan Pekoğlu;

‘’Yolların bakımı, sokak lambalarının yenilenmesi, yeşil alanların artırılması gibi altyapı düzenlemeleri ve çevre iyileştirmelerinin yanı sıra, mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına odaklanan hizmetleri getirmeye gayret ettim. Bunun yanı sıra mahalle sakinlerinin fikirlerine ve taleplerine daha açık olmak adına katılımcı bir yönetim anlayışı benimsedim. Mahallemizdeki dezavantajlı grupların desteklenmesi, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlar ve mahalle içinde dayanışmayı artırmak adına girişimlerde bulundum.

Parklar, mahalle kültürünün merkezinde bulunan ve insanların bir araya geldiği önemli noktalardır. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli bir ortamda oyun oynayabilecekleri bu parklar için düzenlemeler yaptık. Oyun konsollarının bakımını ve gerekli yenilemelerini sağlayarak çocuklarımızın daha keyifli vakit geçirmelerini amaçladık.

Gelecekte de Kirişçi Mahallesi için daha fazla adım atmayı hedefliyorum. Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültürel etkinliklere kadar mahallemizin her alanına iyileştirmeler kazandırmak için çalışacağım. Bu vizyon doğrultusunda, daha yaşanabilir bir Kirişçi Mahallesi için çalışmaya devam edeceğim. Bu vesileyle bu güne kadar mahallemizden desteklerini esirgemeyen belediye ve kamu yetkililerimize teşekkürlerimi sunuyorum.’’ Diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum