MHP'nin Karaman ilçe kongreleri takvimi açıklandı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Karaman ilçe kongreleri takvimi belli oldu. Açıklanan takvime göre partinin biri merkez ilçe olmak üzere toplamda 6 ilçe kongresi bu hafta içerisinde tamamlanacak.

MHP'nin Karaman ilçe kongreleri takvimi açıklandı
Editör: Karamanca
16 Ağustos 2023 - 12:24




Belirlenen kongre takvimine göre; Ermenek, Sarıveliler, Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçe kongreleri 18 Ağustos Cuma Günü yapılacak. Merkez ilçe ve Başyayla kongreleri ise 19 Ağustos Cumartesi Günü gerçekleşecek.

Kongre takvimiyle ilgili bir açıklama yayımlayan Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel, ‘’Yurt genelinde ilçe kongreleriyle başlayan süreç, il kongreleriyle devam edip büyük kurultay ile tamamlanacak. Mensuplarını milli ve manevi değerler etrafında buluşturan partimiz, bu sürecin sonunda gücünü ve heyecanını güncelleyerek Mart 2024 seçimleri için çalışmalarına başlayacaktır’’ dedi.


Kongrelerin huzur ve kardeşlik iklimi çerçevesinde, partinin 54 yıllık birikimine yakışır şekilde gerçekleşeceğini ümit ettiklerini belirten Başkan Gözel açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi;

‘’Kongreler vesilesi ile genel merkezimiz ve il, ilçe, belde teşkilatlarımız arasında mükemmel bir uyum sağlanmasını hedefliyoruz. Partimizin 54 yıllık siyasi hayatının herhangi bir döneminde emek vermiş, ter dökmüş ve zor zamanlarda katkı sağlamış dava erleriyle gönül bağlarımızı kuvvetli tutmaya ve tecrübelerinden istifade etmeye devam edeceğiz. Güncellenen kadrolarımızın, yeni umutlarla, birlik ve beraberliği koruyarak hedeflerimize net bir şekilde erişeceğine gönülden inanıyoruz. Bu nedenle; tüm ilçelerde genel merkezimiz tarafından işaret edilen adaylar etrafında kenetlenip kırgınlığa, küskünlüğe ve ayrışmaya meydan vermemeye özen göstereceğiz.

18 ve 19 Ağustos’u kapsayan süreçte; Merkez İlçede Kamil Kısacıkoğlu, Ermenek ilçemizde Servet Turgut, Sarıveliler ilçemizde Davut Özcan, Başyayla ilçemizde Abdulkafi Bulut, Ayrancı ilçemizde Memiş Vural ve Kazımkarabekir ilçemizde Ali Bekir Dönmez isimleri ile kongrelerimizi gerçekleştireceğiz. Kaybedeni olmayan kongrelerimizin sonucunda kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacaktır. Türkiye Yüzyılı hedeflerini omuzlayacak kadrolarımızın belirleneceği kongrelerin partimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’

YORUMLAR

  • 0 Yorum