MHP'nin Karaman Belediye Başkan adayı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Karaman Belediyesi Başkanlığı adayı belli oldu.

MHP'nin Karaman Belediye Başkan adayı belli oldu
Editör: Karamanca
10 Ocak 2024 - 16:55 - Güncelleme: 10 Ocak 2024 - 17:31




Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz  "Partimizin yetkili kurullarının yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde adaylıkları kesinleşen 2 Büyükşehir, 12 il ve 41 Büyükşehir İlçe Belediye Başkan Adaylarımız açıklanmıştır'' dedi.

Merakla beklenen 55 ilin adayı MHP Genel Merkezi tarafından açıklanmış oldu. Yapılan açıklamaya göre, Karaman belediye başkan adayı Savaş Kalaycı.

Öte yandan konuyla ilgili MHP Karaman İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada;

''Belediye, hakka saygı, halka hizmet ve hakikate bağlılık demektir. Belediye; aklın, ahlakın ve adaletin rehberliğinde kul hakkına saygı duyan, emanete sadakat gösteren, dürüst yönetimin temsilcisi olmak demektir. Belediye, bizim için umudun kapısını aralayan, ufukları aşan bir anlayıştır. Şimdiye kadar olduğu gibi, önümüzdeki süreçte de hemşerilerimizin umutlarına dokunacak, herkese içtenlik ve şefkatle yaklaşacağız.

Çalışmaktan gocunmayacak, hukuk çizgisinden ve helalin yolundan asla ayrılmayacağız. Bizim memleket, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdir ve tensipleriyle bir kez daha ehline emanet. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum