MHP Karaman Teşkilatı, muhtarlarla iftarda bir araya geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı, Ramazan Ayı dolayısıyla muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

MHP Karaman Teşkilatı, muhtarlarla iftarda bir araya geldi
Editör: Karamanca
19 Nisan 2022 - 10:24 - Güncelleme: 19 Nisan 2022 - 10:51




Düzenlenen programa İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel, MYK Üyesi Turan Şener, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve çok sayıda muhtar katıldı. Sohbet ortamındaki bekleyişin ardından topluca yapılan dua ile iftar yemeği açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında gerçekleştirilen iftar programında konuşan Başkan Ünüvar, ‘’Ahlaki erdemlerin hayata daha net yansıdığı, bilgi, hikmet ve adalet gibi sayısız güzelliği barındıran müstesna bir dönemde, Ramazan ayındayız. Bu mübarek günlerde oruçla iradelerimiz güçlenmekte, teravihle ibadetin coşkusu topluma yayılmaktadır. Sahur, hayır ve bereketin ne olduğunu, iftar ise ikram ve paylaşmayı göstermektedir.

Bu coşku ortamının insanların yalnız kendi hayatlarında ve kendi sofralarında kalmaması dileğimizdir. Hemşerilerimin Ramazan’ı kaynaşma ortamında; hem dini yaşantıları için hem de sosyal ve kültürel olarak canlı geçirmelerini temenni ediyorum’’ dedi. İftar programı vesilesi ile muhtarlarla hasret giderme ve karşılıklı görüş alış verişi fırsatı bulduklarını belirten Başkan Ünüvar şunları kaydetti;

‘’Partimiz açısından mahalli idarecilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız büyük öneme sahiptir. Muhtarlarımızla her fırsatta bir araya gelişimiz bu önemin yansımasıdır. Ayrıca özellikle yönetim kadrolarımızda mahalle ve köy muhtarı olmasına, bu vesileyle de kentin her bir noktası ile iletişim halinde olmaya özen gösteriyoruz.

Milletçe geleceğimizi ilgilendiren konuların taşra ve kırsalı da kapsayarak daha geniş kitlelere anlatılmasında muhtarlarımızın rolleri yadsınamaz. Milliyetçi Hareket Partisi, mahalli idarecilerin makul taleplerinin karşılanması ve muhtarlıkların daha da güçlendirmesinden yanadır.

Muhtarlarımız halen mahalle ve köylerinde, halka hizmet kapısını aralayan anahtarlardır. Bizler; hemşerilerimizin ülke gündemini öğrenme, yerel meseleleri çözümleme ve siyasete ilgi potansiyellerini geliştirme konularında bu anahtarla yol almak istiyoruz. Muhtarlarımız demokrasinin itibarı olduğu kadar, devletimizin köy veya mahalledeki gözü, kulağıdır’’

Başkan Ünüvar, birlik ve beraberliğin önemine değinerek muhtarlara iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum