Mevlüt Akgün: ''Kazanan Karaman olsun''

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün Teşekkür Konuşması Yayımladı. Akgün'ün mesajı şöyle;

Editör: Karamanca
30 Mart 2024 - 16:44 - Güncelleme: 30 Mart 2024 - 17:34




Kıymetli hemşerilerim,

Karaman'ın güzel ve asil insanları, hepinize saygılar sunuyorum. Artık seçim kampanyamızın sonuna geldik. Bu süre boyunca bize desteğini esirgemeyen AK Parti'ye gönül vermiş, başta teşkilatlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız olmak üzere bütün gönül dostlarına buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca, basın mensuplarımız bu süre boyunca yoğun ilgi gösterdiler, onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Ve bütün Karamanlı hemşerilerime, seçim kampanyası boyunca bize gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve saygı sebebiyle ayrıca teşekkür ediyorum.

Artık seçim boyunca söylenecek söz bitti. Biz de seçim kampanyamız boyunca pozitif bir seçim kampanyası yürütmeye çalıştık. Sadece projelerimizi anlattık, Karaman'a kazandıracağız yatırımlardan bahsettik ve yer yerde tabii ki belediyemizin hatalarından, yanlış uygulamalarından bahsetmek suretiyle doğruyu göstermeye çalıştık. Bugün artık söz sırası aziz milletimizde, aziz Karamanlı hemşehrilerimizde. Sözde, yetkide, kararda kıymetli hemşerilerimin.

Karamanlı değerli hemşerilerim, artık şehrin 5 yıllık geleceğini düşünerek, 5 yıllık Karaman'da nasıl bir belediye idaresi istediklerinin kararını verecekler. Bu karara saygılıyız. Bu karar bizim için kıymetli. Bu karara saygılıyız. Bu karar bizim için çok kıymetli.
Belediye idaresi gerçekten şehrin sosyoekonomik yapısını kurmaktan tutun da aynı zamanda kültürel etkinliklerde, ekonomik ve sosyal gelişmişlikte kalkınmada çok önemli bir idare. Pek çok şehir, belediye idaresinin katkısıyla Türkiye'de önemli gelişmeler kaydetti. Karamanlı aziz hemşehrilerim de bu önemi düşünerek 5 yıllık süreyi değerlendirecektir, diye düşünüyorum.

Belediye idaresi gerçekten önemli. Hayatımızın her alanına dokunan bir kamu kurumu. Dolayısıyla bu noktada verilecek kararın önemli olduğunu düşünüyorum. Ben şimdiden bütün Karamanlı hemşehrilerimin iradesini saygıyla karşılıyorum.

Burada asıl temennim şu: Seçim sonucu ne olursa olsun, Karaman kazananı Karaman olsun. Birlik ve beraberlik olsun, kardeşlik olsun, dostluk olsun ve Karaman inşallah huzur şehri olsun. Şimdiden Ramazan'ınızın geri kalan kısmını inşallah hayırlı olmasını diliyorum, tebrik ediyorum. Bayramınızı da bu vesileyle tebrik ediyorum. Saygılar sunuyorum.
Sonuç ne olursa olsun kazanan Karaman olsun

YORUMLAR

  • 0 Yorum