Makarona Fransız Kalmayın!

Fransızların gözde tatlısı makaron uzun zamandır ülkemizde de en çok sevilen tatlılar arasında yer alıyor.

Makarona Fransız Kalmayın!
Editör: Karamanca
27 Temmuz 2021 - 10:52




Özel günlerde ya da kutlamalarda sevdiklerinizi mutlu etmek için satın alabileceğiniz makaronlar aynı zamanda kendinizi şımartmanın da en lezzetli yoludur. Hazz markasının online satış platformu hazz.com.tr adresinde zengin ürün çeşitliliği ile sizlerin beğenisine sunulan makaronlar farklı lezzetleriyle her zevke hitap eder. Damağa olduğu kadar göze de hitap etmeyi başaran makaronlar sayesinde sevdiklerinize sizin için ne kadar değerli olduklarını asla unutamayacakları bir şekilde hissettirebilirsiniz. 7/24 hazz.com.tr adresini ziyaret ederek farklı aroman ve paketleme seçenekleri ile beğenilerinize sunulan makaron çeşitlerini sipariş edebilir, özel günlerde sevdiklerinizin de kendinizin de damağında unutulmaz tatlar bırakma ayrıcalığından yararlanabilirsiniz.

Makaron fiyatları makaron tutkunlarının da ilk kez bu lezzetle tanışmak isteyen kişilerin de en çok merak ettiği noktalardan biridir. Makaron farklı aromalarda ve farklı sayılarda paketlenerek en göz alıcı tasarımlarla satışa sunulan bir üründür. Bu nedenle tercih edilen ürünün içeriğine, sayısına ve ambalaj detaylarına göre makaron fiyatları geniş bir çerçevede yer alabilir. Siz de hazz.com.tr adresini ziyaret ederek Makaron kategorisinin alt kategorileri olan makaron hediye kutuları, makaronlar, makaronlu hediye setleri ve makaron parti kolileri kategorilerini inceleyerek istediğiniz içeriğe sahip, dilediğiniz sayıda ve bütçe aralığında ürünleri inceleyebilir, yalnızca tek bir tıkla makaron ya da hediye setleri siparişinizi tamamlayabilirsiniz.
Şık ve Lezzetli Makaronlar Aklınızı Başınızdan Alacak

Fransa’dan tüm dünyaya yayılan makaron tadına bir kez bakanın bir daha vazgeçemediği lezzetlerden biridir. Rengarenk görünümleri ile hediye edildikleri kişilerin mutluluğunu garantiler. Çeşitli aromalar kullanılarak yapılabilen bu nefis tatlı her damak zevkine hitap etmeyi başarır. Klasik olarak kabul edilen vanilya ve çikolata aromalarının yanı sıra hindistan cevizi, frambuaz, kan portakalı, karamel gibi değişik lezzetlere kadar çok farklı alternatiflere sahiptir. Aynı zamanda Hazz makaronları farklı sayılarda ürün içeren kutularda satışa sunularak hem göze hem damağa hitap eder. Tek bir aromadan oluşan kutular olduğu gibi farklı lezzetlerin bir arada olduğu makaron kutuları da alternatif olarak tercih edilebilir. Bu sayede farklı lezzetlere aynı anda ulaşılması mümkün olabilir. Siz de özel günlerde sevdiklerinize satın alacağınız makaronları farklı sayıda ürün içeren Hazz makaron kutuları arasından dilediğiniz şekilde seçebilirsiniz.

Lezzetli bir tatlının çoğu kişinin karşı koyması imkansız bir hediye olduğunu kolayca söyleyebiliriz. Hazz sevdiklerinize onlara ne kadar değer verdiğinizi göstermeniz, yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olmanız ve onları şımartmanız için her zevke uygun ürünler ve farklı ürünlerin bir araya geldiği birbirinden şık ve özel hediye setleri sunar. 
Hazz Kaliteli, Taze ve Lezzetli Ürünleri İle Dikkat Çekiyor

Ülkemizde geçmişi çok da eskilere dayanmayan makaron yalnızca lezzetiyle değil aynı zamanda gökkuşağını andıran rengarenk görüntüsüyle de kalpleri fetheden bir tatlıdır. İlk defa İtalya’da yapılmaya başlanan makaron daha sonra Fransa’dan tüm dünyaya yayılmıştır.

Bu nedenle tüm dünyada Fransız mutfağının en özel lezzetlerinden biri olarak bilinse de aslında kökeni İtalya’ya dayanır. Makaronlar beş çaylarında, kutlamalarda, gün içinde keyifli lezzet molalarında ve hediye alternatifi olarak sıklıkla karşımıza çıkar. Hazz makaronların muhteşem lezzetini sizlerle buluşturmak için profesyonel ekibinin en özel aromalarla hazırladığı birbirinden lezzetli, rengarenk makaronları en özel hediye alternatifleri olarak hazz.com.tr adresinde satışa sunar. 


Yapım süreci ve aldığı son şekil nedeniyle akarın biraz bezeye benzetilmekte olup badem unu, yumurta ve şeker makaronun temel malzemeleridir. İlk yapılmaya başladığı zamanlarda beze gibi tüketilmiş olan makaron daha sonra arasında farklı aromalara sahip kremalar eklenmesiyle lezzetine lezzet katmıştır. Makaronun yapım şekli genel olarak Acıbadem kurabiyesine benzese de tarifindeki bazı noktalar farklıdır. Makaronun kıvamının tutturulması son derece zor olup yalnızca tecrübe kazandıkça bu konuda ilerleme kat edilmesi mümkündür. Toz şeker, pudra şekeri ve badem unu karıştırıldıktan sonra ince bir elekten geçirilerek topaklanmış haldeki unla şeker birbirinden ayrılıp inceltilir. Yumurta akları bir başka kapta iyice çırpıldıktan sonra toz şeker eklenir. Bu aşamada amaç yumurta aklarının toz şekerle tepkimeye girmesi ve krema kıvamında beyaz bir köpük şeklini almasıdır. Toz karışım ve köpükleşmiş haldeki yumurta akları köpüklerin sönmemesine özen gösterilerek spatula yardımıyla nazikçe karıştırılır. Renkli makaronlar yapılması için istenilen miktarda gıda boyası karışıma eklenir. Bunun yanı sıra karışım kahve tozu ya da meyve özleri gibi farklı lezzetlerle tatlandırılabilir. Sıkma torbasına boşaltılan karışım yağlı kağıt serilmiş tepsinin üzerine beze gibi belirli aralıklarla yavaşça sıkılır ve pişirilir. 

Hazz ürünleri arasında çilekli, vanilyalı, çikolatalı, muzlu, çilekli, limonlu ve daha birçok farklı lezzette makaron yer alır. Siz de bu özel lezzetleri satın almak hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu etmek için https://www.hazz.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, dilediğiniz ürünler için siparişlerinizi yalnızca tek bir tık ile tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum