Kurumsal Yılbaşı Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli!

İşyerinizde, onlarca farklı görüşten, kültürden, yapıdan, ortamdan insanla aynı ve tek bir amaç uğruna birlikte alın teri döker, birlikte kazanırsınız.

Kurumsal Yılbaşı Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli!
Editör: Karamanca
22 Eylül 2021 - 12:53




İşveren insanlar olarak, çalışma arkadaşlarınızın motivasyonunu yüksek tutmak, moralleriyle birlikte performanslarını da arttırmak, onların başarmasını böylelikle de tüm kurumun başarmasını sağlamak; onlara, özel zamanlarda, beklentisiz olarak sunduğunuz hediyelerle hayat bulur. Çalışanlarınızı, iş ortaklarınızı, çalışma arkadaşlarınızı ne kadar çok önemser, ilgi ve sevginizi belli ederseniz, onlar da işlerini daha çok benimseyip, daha çok çaba göstereceklerdir. Çalıştığı yerden memnun olan insanlar, orada daha çok kalabilmek adına elinden geleni yapacaktır. Takdir edersiniz ki, Yılbaşı gibi özel günler de çoğumuz için oldukça özel olduğundan ve hevesle beklendiğinden, güzel geçsin beklentisi yaratır. Bu yüzden, iş partnerlerinize ve çalışanlarınıza, sırf olsun diye hazırlanan, işe yaramayan eşyalar yerine onları motive edecek, beğenilerine uyacak ve tüm yılın stresini atmalarını sağlayacak olan bodo.com’un Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri ni sunun.

Kurumsal Yılbaşı Hediye önerileri


Bodo, değer verdiğiniz ve güzel hediyelerle hayatına anlam katmak istediğiniz herkese özel deneyimleriyle, sizi kendine hayran bırakacak. Hem özel kutularda paketlenmiş deneyimleriyle harika bir hediye hissi yaşatıyor hem de deneyimlerin geçtiği mekanlarda yapılan aktivitelerle, kişiye ikinci ve büyük heyecanı fazlasıyla yaşatıyor. Kurumsal Yılbaşı hediyenizi seçerken dilerseniz, grup halinde yapılan etkinlikleri tercih ederek, çalışanların birbiriyle uyumlarını da arttırabilir; dilerseniz kurumunuzun çalıştığı alanla ilgili bir deneyimi iş ortaklarınıza sunabilir; dilerseniz de çalışanlarınızın özel ilgi alanlarına ve yaşamlarına özgü kişisel hediyeler tercih edebilirsiniz. Elbette, herkesi özel olarak düşünüp verdiğiniz hediyeler, hepsi için çok ama çok gurur verici olacak ve kendilerine olan güvenleri de artacaktır. Yeni evlenen bir çalışanınıza, tatil de eşiyle hoş vakit geçirebilsin diye: ‘’Romantik Yat Gezisi’’ sunabilirsiniz. Yazı işlerinden sorumlu çalışanınıza, bilgisayar başında uzun süre vakit geçirdiğinden, güzelce dinlenebilmesi için ‘’Mix Masajı’’ hediye edebilirsiniz. İş ortaklarınıza, her yıl gönderdiğiniz kocaman yiyecek içecek sepeti yerine bu kez çok daha eğlenmesini sağlayacak: ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’ gönderebilirsiniz. Bodo.com’da bambaşka bir hediye dünyası sizleri bekliyor.

Kurumsal Yılbaşı Hediye fikirleri


Herhangi bir restoran işletmesi ile uğraşıyorsanız, öğrenmeye hevesli, stajyer çalışanlarınıza, ‘’Börek Yapım Dersi’’, ‘’Türk Yemekleri Yapım Dersi’’, ‘’İtalyan Tatlıları Yapım Dersi’’ gibi deneyimler sunmanızı öneririz. Genellikle ofis içinde ve sakin bir çalışma ortamınız varsa, çalışanların enerjilerini yerine getirip, kafa dağıtmalarını sağlayacak: ‘’Rafting’’, ‘’Arkadaş Grubu için Paintball’’, ‘’Karting’’, ‘’Yapay Duvar Tırmanışı’’ gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. Hep birlikte eğlencenin dibine vuralım! diyorsanız: ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’. Sinema severlere, ‘’İki Kişi için Sinema Keyfi’’. Hayatın bu rutin koşturmasına, bodo.com’da bir mola verin.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum