Kürsüye kucak dolusu dosyayla geldi

AK Parti İl Başkanlığı'nda bugün gerçekleştirilen aday adayı tanıtım toplantısında çok sayıda proje dosyasıyla kürsüye gelen aday adayı herkesten takdir topladı.

Kürsüye kucak dolusu dosyayla geldi
Editör: Karamanca
24 Kasım 2023 - 15:30




Bugün saat 14.00'de hizmet binasında İl Başkanı Murat Öztürk'ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda aday adayları kendilerini tanıttı.

Merkez belediye başkanlığı için 9 aday adayının sırasıyla konuşma yaptığı toplantıda kürsüye kucak dolusu proje dosyasıyla çıkan aday adayı Mustafa Yücetaş takdir topladı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Yücetaş, uzun yıllardır hazırlık yaptığını belirterek, ''Şehrimizin nelere ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyaçlar için yapılacak çalışmaları biliyorum.

Bu zamana kadar bir fert olarak hizmet ettiğim partime, davama ve memleketime Allah nasip ederse bundan sonra da belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum.

Alanında uzman bir ekiple, gerekli araştırmalarını yaptıktan sonra projelendirdiğim tüm çalışmalarımı burada sizlerle paylaşmaktan dolayı iftihar ediyorum.

Projelerimiz, yapacaklarımız hazır. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan temayül yoklamasında değerli partililerimizden desteklerini rica ediyorum.'' diye konuştu.

Yücetaş'ın uzun zaman üzerinde çalışma yaparak hazırladığı projeler toplantıda ilgi odağı oldu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum