Korona virüsü yenen Adnan Dönmez taburcu edildi

Bir süredir Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Adnan Dönmez sağlığına kavuştu.

Korona virüsü yenen Adnan Dönmez taburcu edildi
Editör: Karamanca
02 Haziran 2020 - 14:23 - Güncelleme: 02 Haziran 2020 - 14:55




Geçtiğimiz günlerde Covid-19 test sonucu pozitif çıkan ve bir süredir Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Adnan Dönmez sağlığına kavuştu. Sevindiren haberi, Milliyetçi Hareket Partisi sosyal medya hesabından duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde yüksek ateş ve nefes darlığı şikâyeti ile muayene olan Ülkücü camianın sevilen ismi Adnan Dönmez’e yapılan Covid-19 testi pozitif sonuç vermişti. Hemen tedavi altına alınan Dönmez, uzun zamandır Karaman Devlet Hastanesi’nde kontrol altında tutuluyordu.
Türk Sağlık-Sen yönetim kurulu üyesi olan Adnan Dönmez’in hastalığa yakalandığı haberi sağlık çalışanları ve sendika üyelerinin yanı sıra Ülkücü camiada da derin bir üzüntüye neden olurken, sosyal medyada yüzlerce kullanıcı dua seferberliği başlatmıştı.

Alınan bilgiye göre, tedavi gördüğü süre boyunca günlük olarak kontrolleri yapılan Dönmez’in son yapılan bütün testleri negatif sonuç verdi. Sağlığına kavuşan Adnan Dönmez'in bugün tedavi gördüğü Karaman Devlet Hastanesi’nden taburcu edildiği öğrenildi. Sevindiren haber Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı sosyal medya hesabından şöyle duyuruldu;

‘’Kıymetlimiz, Türk Sağlık-Sen yönetim kurulu üyemiz Adnan Dönmez ağabeyimiz geçtiğimiz günlerde yakalandığı Covid-19 illetini yenmeyi başarmıştır. Tüm test sonuçları negatif sonuçlanan Adnan ağabey bugün itibariyle tedavi gördüğü Karaman Devlet Hastanesi’nden tabur edilmiştir. Adnan ağabeyimizle birlikte diğer hastalarımızın da sıhhatine kavuşması için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, öz verili çalışmalarının her türlü övgüye layık olduğunu tekrarlıyoruz. Bu vesileyle, tedavisi tamamlanan hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, tedavisi devam eden hastalarımıza da Cenab-ı Allah’tan acil şifalar dileriz’’

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum