Konyalı kadınların düdüklü tencere kavgası kamerada

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir marketin indirim gününde iki kadının düdüklü tencere alma kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Editör: Karamanca
25 Temmuz 2020 - 13:43 - Güncelleme: 25 Temmuz 2020 - 14:02




Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir marketin indirim gününde iki kadının düdüklü tencere alma kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, bir marketin indirim gününde ürünler arasında bulunan düdüklü tencereyi almak isteyen iki kadın arasında arbede yaşandı. Bu yaşananlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada yer aldı.

Kadınlardan birisi aldığı düdüklü tencereyi yere koyarak üzerine kapanırken, diğer kadın üzerine çıkıp tencereyi almaya çalıştı.

Bu sırada konuşan kadınlardan birisi, "Ben sabahtan beri geldim, bu kadın geldi aldı" derken, "Polisi çağırın" sesleri yükseldi. Bir müşteri, "Ayıp değil mi" derken, bir başkası, "Abla, düdüklü tencere için birbirinizi böyle kırmaya değer mi" sorusunu yöneltti.

Alttaki kadının elinden düdüklü tencereyi alırken, markete polisler geldi. Polisler kadınları ayırırken, kadınlardan biri marketten çıkarıldı. Kadınların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.


 

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Zubeyda
    3 yıl önce
    Rezil ettiniz Konyalıları öldünüz mü tenresizlikten Bi işe yaramaz o mallar
  • Hediye
    3 yıl önce
    Indirim diye haftalarca yayın yapıyorlar indirimli üründen 1 yada 2 tane gönderiyorlar onuda calişanlarin bazıları tanıdıklarına ayırıyor bulana aşk olsun bari indirim yapıyorsanız 10 15 tane getirin rezillik diz boyu
  • Gülay Kocaoğlu
    3 yıl önce
    Yazıklar olsun o iki kadına rezillik bukadarda olmaz okusunlar insanlığından utansinlar bir düdüklü ordan alacagina mağazadan alsan televizyonlara cikdiginizda başınız bir karış büyüdümu ayıp utanın
  • Burcu
    3 yıl önce
    Kadınlarda değil ki kabahat market yöneticilerinde1-2 gönderirsen magazana kendini böyle küçük düşünürsün. Hanımların vazgecilmez ürünü sonuçta getir 10 -15 herkez rahat etsin.
  • Galip
    3 yıl önce
    Dua siz oldummu fakirlik diz boyu zekada ekmek banacak bisi kalmiyorki ellam kuş kala kuş kala tencere tava kuskala hepimiz dua edelim zeka versin Rabbım bizlere
  • Harun reis
    3 yıl önce
    Salıvir gitsin gııı ????Huna bak hele vurgunu yiyin gelesice ???????????? töbeler olsun imi