Kazımkarabekir, Yarın Daha Güzel!

Milliyetçi Hareket Partisi Kazımkarabekir Belediye Başkan adayı N. Necat Güven projelerini açıkladı.

Kazımkarabekir, Yarın Daha Güzel!
Editör: Karamanca
19 Şubat 2024 - 18:01 - Güncelleme: 19 Şubat 2024 - 18:13




Memleketinde nelerin eksik olduğunu bilmekle birlikte hepsi için ayrı ayrı projelerinin hazır olduğunu belirten Güven, ''Birlik ve beraberlik içerisinde, güzel yarınlar için canla başla çalışarak yapacağımız projelerimizi hemşerilerimizin takdirine sunuyoruz.'' dedi.

Paşa diyarını daha ileriye taşımak, şanına yakışır bir yurt haline getirmek ve herkesin gururla anlatacağı bir Kazımkarabekir inşa etmekle yükümlü olduklarını ifade eden N. Necat Güven, projelerini şöyle sıraladı;


İçme Suyu Şebeke Hattı Yenileme:
Temiz Su, Sağlıklı Gelecek!
İçme suyu şebeke hattını yenileyerek, temiz ve güvenilir su temini sağlanacak, sağlık standartları yükseltilecek. Yenilenen su altyapısı, sürdürülebilir su kaynaklarına erişimi artırarak, ilçe sakinlerine temiz içme suyu sağlayacak ve su kaynaklarının etkin kullanımını destekleyecek.

Su Kaynakları:
Suyumuza Güvence!
Kalıcı ve uzun vadeli su kaynakları oluşturarak, ilçenin su ihtiyacı güvence altına alınacak. Mevcut kuyulara yeni ek kuyular ilave edilerek, iklim değişikliği ve su kıtlığı gibi risklere karşı dayanıklılık artırılacak.

Kooperatifçilik:
Birlikte Yüksel, Tarımda Güçlen!
Tarım cenneti ilçemizde kurulacak kooperatif ile çiftçiler bir araya gelerek tarımsal girdi maliyetini düşürecek, toplu satış gücüyle kazanacak ve güçlü bir tedarikçi olacak. Kooperatif, çiftçilere daha iyi pazarlık imkânı sağlayarak ekonomik sürdürülebilirliği artırırken, tarım ürünlerinin kalitesini ve miktarını artırarak bölgenin tarım potansiyelini yükseltecek.

Tarım Depoları:
Ürünlerimiz Güvende, Geleceğimiz Güçlü!
Belediye tarafından yapılacak olan modern depolarımız çiftçilerimize tahsis edilerek ürünler güvenle muhafaza edilecek, tapulu depolama ile tarım ekonomisi desteklenecek. Depolar, çiftçilere ürünlerini optimum koşullarda saklama imkanı tanıyarak israfın önüne geçecek, aynı zamanda ürün kalitesini ve dayanıklılığını artıracak.

Sanayi Dükkânları:
İhtiyacınız Olan Her Şey Burada!
10 bin metrekarelik alana kurulacak sanayi dükkânları ile ilçede oto bakım ve tamir ihtiyaçları karşılanacak, işyerleri desteklenecek. Bu proje, yerel esnafı destekleyerek ekonomik büyümeyi teşvik edecek ve ilçenin altyapısını güçlendirecek.

İtfaiye Merkezi:
Güvenliğiniz Bizim İşimiz!
İkamet, işyeri ve tarım alanlarında meydana gelebilecek yangınlara hızlı müdahale etmek adına itfaiye merkezi kurulacak, can ve mal kayıpları önlenmeye çalışılacak. İtfaiye merkezi, yangın güvenliği standartlarını yükselterek ilçe genelindeki riskleri azaltacak ve acil durumlarda daha etkili müdahale imkânı sağlayacak.

Spor Kompleksi:
Sağlıklı Yaşam, Güçlü Toplum!
Çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği kompleks ile sporun teşvik edilmesi, toplumun sağlıklı yaşamına katkı sağlanacak. İlgili kurumlarla işbirliği içerisinde yapılacak olan spor kompleksi, gençlerin ve yetişkinlerin fiziksel aktivitelerini destekleyerek sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik edecek, aynı zamanda toplumsal birlikteliği güçlendirecek.

Mezbaha:
Kalite İçin Modern Adımlar!
Mezbahamızı modernize ederek hayvan kesimini iyileştirecek, kalite standartlarını artıracak ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağız. Modern mezbaha, hijyen standartlarını yükselterek et üretiminde güvenilirliği artırırken, yerel besicilerin ürettikleri etleri daha etkili bir şekilde işleyip pazarlamalarına olanak tanıyacak.

İmar Revizyonu:
Geleceği Şekillendiriyoruz, İmarla Büyüyoruz!
Mevcut imar durumu ilçenin ticari ve diğer alanlardaki gelişimini kısıtlıyor. Bu zorlukları aşmak ve ilçenin potansiyelini yükseltmek amacıyla (Söz konusu birçok projelerimizi gerçekleştirebilmek adına) imar plan revizyonu yapacağız. Bu süreçte, yeni ev ve işyeri yapımları aksaklığa uğramayacak, daha uygun ve verimli bir imar planlaması ile ilçenin kalkınmasına önemli bir katkı sağlanacak.

Müstakil Konut Projeleri:
Yeni Ev, Yeni Hayat!
Belediye tarafından yapılan müstakil evlerle konut ihtiyacı karşılanacak, yeni yerleşim alanları oluşturarak yaşam standartları artırılacak. Bu proje, konut sahibi olma imkânları sunarak yerel ekonomiyi canlandıracak ve ilçe sakinlerine daha iyi yaşam koşulları sağlayacak.

İlçeye Kent Görüntüsü:
Tarihle Modernliği Buluşturuyoruz!
Yolların düzenlenmesi, tarihi dokunun korunması, mahalle parklarının ve yeşil alanların artırılması ile ilçemizi modern ve çekici bir kent haline getireceğiz. Bu proje, ilçenin turistik çekiciliğini artırarak yerel ekonomiye katkı sağlayacak ve sakinlere daha estetik ve sağlıklı bir yaşam alanı sunacak.

Mesire Alanı Revizyonu:
Doğayla Buluş
Mesire alanında yapılacak düzenlemelerle bölge çekici hale getirilecek ve düzenli etkinliklerle hemşeriler bir araya gelecek. Yenilenen mesire alanları, açık hava etkinlikleri ve doğal yaşamı destekleyerek toplumun ruhsal ve fiziksel sağlığını artıracak.

Çöp Döküm Sahalarının Islahı:
Temiz Bir Çevre İçin El Birliği!
Mevcut çöp döküm sahalarında ıslah çalışmaları ile çöplerin kontrol altında tutulması, kötü koku ve haşerat oluşumunu engelleyecek. Islah çalışmaları, çevresel sürdürülebilirliği artırarak ilçenin temiz bir çevreye sahip olmasını sağlayacak ve atıkların etkili bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

GES (Güneş Enerji Santralleri):
Enerji Belediyeden, Güneşten Geliyor!
Belediyemizin gerçekleştireceği GES projeleriyle kendi enerjimizi üreterek, hizmetlerde kullanılan enerji maliyetlerini azaltacağız. Güneş enerjisi, temiz ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olarak belediyenin enerji ihtiyacını karşılamak, çevresel etkiyi azaltmak ve enerji bağımsızlığı sağlamak için kullanılacak. Kuyulardaki enerji maliyetleri de düşeceğinden bu durum su faturalarına da yansıyacak.

Cenaze Nakil Aracı:
Hüzün Anında Yanınızdayız!
İlçe içi ve dışındaki vefat durumlarında hizmete sunulan cenaze nakil aracı ile hemşerilerimizin acı anlarında yanlarında olacağız. Bu hizmet, toplum dayanışmasını güçlendirecek, ailelere destek olacak ve acılı süreçlerde insanların yardımına koşacak.

Köprü ve Alt Geçit:
Güvenli Gelecek İçin Adımlarımızı Atıyoruz!
Kazalara neden olan şehirlerarası karayolu ile ayrılan Kazımkarabekir’in iki bölümünü köprü ve alt geçitler ile birbirine bağlayacak projeler geliştirilecek, güvenli ulaşım sağlanacak. Bu proje, trafik güvenliğini artırarak can ve mal kayıplarını azaltacak, ilçe sakinlerine daha güvenli bir ulaşım altyapısı sunacak.

Yol Üstü Sahalar:
Yol Üzerinde Yeni Hikâyeler, Yeni Başlangıçlar!
İlçemiz, Karaman ve Konya arasında bir yerleşim yeri olmasına karşın bir uğrak yeri olamamış durumda. Çevre yolu güzergâhında yapacağımız düzenlemelerle, yeni kültürel ve ticari alanlar oluşturup ilçeye ilgiyi artıracağız. Bu projenin amacı, ilçenin sadece bir geçiş noktası olmaktan öteye geçerek, yol üstü sahalarıyla ilginç ve çekici bir konum haline getirmek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum