Karapınar'da gençlik merkezi gönüllüleri çevre temizliği yaptı

Konya'nın Karapınar ilçesinde "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi çerçevesinde gençlik merkezi gönüllüleri tarafından çevre temizliği yapıldı.

Karapınar'da gençlik merkezi gönüllüleri çevre temizliği yaptı
Editör: Karamanca
04 Mart 2024 - 15:18 - Güncelleme: 04 Mart 2024 - 15:18




Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi ile çevre bilincinin oluşturulması amacıyla Karapınar Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından çevre temizliği yapıldı. Karapinar Gençlik Merkezi liderleri ve öğrencileri ilçenin en önemli mesire ve dinlenme yerlerinden biri olan Ali Tepe Parkı başta olmak üzere bir çok noktada çevre temizliği yaparak atıkları topladı. Öğrenciler cam şişe başta olmak üzere, kağıt ve diğer çöp gibi çevreyi kirleten ve insan sağlığına zarar veren atıkları poşetlere koyarak araçlarla götürdü.

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, "Son dönemlerde gençlerimiz sosyal medyada zamanlarını boşa geçirmektedir. Bu projeyle, gençlerin sosyal medya bağımlılığından uzak kalmalarını istiyoruz. Merkezimizde gençlerimize yönelik sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Böylelikle gençlerimizde çevre bilinci oluşturuyoruz. En güzeli aslında çevremiz kirletmemek. Evimizi nasıl temiz tutuyorsak çevremize de aynı duyarlılığı göstermeliyiz. Çevre temizliğine katılan personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum