Karamanlı sevilen avukat seçime İlke Grubu ile giriyor

10-11 Ekim tarihlerinde seçime gidecek olan Konya Barosu'nda İlke, Birlik, Vefa ve Demokrat avukatlar grupları yarışacak. Karaman'ın Yeşildere Köyü'nden hemşerimiz Av. Hasan Özen'in yer aldığı ilke grubu, seçimin en iddialı grubu olarak gösteriliyor.

Karamanlı sevilen avukat seçime İlke Grubu ile giriyor
Editör: Karamanca
28 Eylül 2020 - 15:48 - Güncelleme: 28 Eylül 2020 - 17:51




Milliyetçi Hareket Partisi'nin önceki dönem il başkanlarından Avukat Murat Çiçek'in başkan adayı gösterildiği İlke Grubu, Ak Partili ve Ülkücü avukatlardan oluşuyor. Karamanlı hemşerimiz Avukat Hasan Özen, listesinde yer aldığı İlke Grubu’nun kurucularından.

2006-2010 yılları arasında iki dönem Baro Başkanlığı yapan Hemşerimiz Özen'in İlke gurubu yönetiminde listeye girmesi ile birçok çevre, gurubun baro seçimlerini rahatlıkla ve ezici çoğunlukla kazanacağı yorumunu yaptı.

 En zor şartlar altında bile tavizsiz baro başkanlığı yapmasıyla bilinen Özen, listede TBB delege adayı olarak yer alıyor. Dik duruşu ve kişiliği ile Konyalı vatandaşların yanı sıra özellikle Ülkücülerin gönlüne taht kuran Av. Hasan Özen, memleketi Karaman’da da oldukça seviliyor.

Halen TBB delegesi olan Özen’e seçime 10 günden fazla zaman olmasına karşın, şimdiden tebrik mesajları yağdığı öğrenildi.

Karamanca.net haber sitesi olarak memleket sevdalısı hemşerimiz Avukat Hasan Özen’e ve şahsında seçime girdiği İlke Grubu’na başarılar dileriz.


avukat hasan özen
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum