Karamanlı modifiye tutkunları bu adreste

Aykan Otomotiv kurulduğu günden bu yana % 100 müşteri memnuniyeti esası ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yapmış olduğu tüm işlerin kalitesi, müşterilerine göstermiş olduğu ilgi ve hassasiyet ile her geçen gün portföyünü artırarak genişletiyor.

Karamanlı modifiye tutkunları bu adreste
Editör: Karamanca
02 Temmuz 2020 - 17:16 - Güncelleme: 02 Temmuz 2020 - 17:24




Firma kendisini devamlı yenileyerek hizmet ve kalite standartlarını en üst seviyeye çıkartıp müşterilerine özenle hizmet vermeye devam ediyor. Firmadan yapılan açıklama şöyle;

''Aykan Otomotiv işinde eğitimli, konularında uzman personeli ve son teknoloji cihaz ve ekipmanlarıyla kullanmış olduğunuz aracın marka ve modeli fark etmeksizin aracınızın servis bakım ve tamir işlerini başarıyla ve titizlikle uygulamaktadır.

Aykan Otomotiv'in hedefi; sunduğu benzersiz hizmetlere yenilerini ekleyerek, sektöre yön veren, öncü firmalardan bir tanesi olmak. 

Hemen hemen her model, marka aracınızın bakım ve onarımını yapan Aykan Otomotiv, Motor içi tesisat şanzıman takma sökme ve diğer araç içi dışı tamirlerinizi itinalı bir şekilde yapıp ve size teslim ediyor.

Ayrıca aracınızın  kışlık bakımı eksik ve sorunları tam olarak tespit edilip hava şartlarına uygun malzeme kullanılarak kaliteli ve konforlu bir araç kullanımı sunuluyor.


Çıkma yedek parça yada sıfır yedek parça konusunda sizlere tavsiyeler vererek da uygun fiyata yedek parça almanızada yardımcı olunuyor.

Modifiye onların işi!

Otomotiv sektöründe aracın genel yapısının değiştirilerek birçok yönden daha iyi bir hale getirilebilmesi için birçok çalışma yapılmaktadır. Aracın süspansiyonlarında yapılan çalışmalar da bunlardan bir tanesi. Air süspansiyon sistemini araçlarına uygulamak isteyen kişiler, bu işlemi profesyonel olarak yapan Aykan Otomotive gidebilirler. Süspansiyon parça temini ve montajında yine tercihiniz Aykan Otomotiv....

İkinci el araç alım ve satım hizmeti de sunuyor!

Her marka, model ve yaşta araç alım, satım hizmetleri sunan Aykan Otomotiv, ikinci el araçlarda "Garanti" hizmeti sunarak, satılan her aracı kaporta aksamından motor aksamına kadar tüm detaylarıyla "101 Nokta Kontrolü" ne tabi tutuyor.

Aykan Otomotiv test sürüşü seçeneğine sahip, her bütçeye uygun ödeme kolaylıkları sunan ve müşterilerine ikinci el araç alıp satmanın rahatlığını sağlayan bir firmadır''

Adres: Hamidiye Mahallesi, Yeni Sanayi Sitesi, 966. Sokak: No:6

İletişim Numaraları;
Ali Uysal:0 544 480 53 51
Mehmet Aykan:0 542 796 68 76

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum