Karaman'da haftanın iki günü indirimli LPG

Karaman'ın Ereğli yolu 6. kilometresinde yeni kurulan Yurtsan Petrol'de...

Karaman'da haftanın iki günü indirimli LPG
Editör: Karamanca
16 Mart 2018 - 07:49




Karaman'ın Ereğli yolu 6. kilometresinde yeni kurulan Yurtsan Petrol'de her Cumartesi günü halk günü ilan edildi. Karaman'ın akaryakıt sektörünün öncüsü Yurtsever Petrol 5 yakıt istasyonu ile müşterilerine hizmetin yanı sıra kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Cumartesi Günleri O.S.B. girişindeki Yurtsan Petrol'de başlayan halk günlerinde LPG, 2.99 TL'den satılıyor. Yurtsan Petrol, Opet ve Aygaz bayiliği ile restoranı, çocuk parkı, marketi ve oto yıkaması ile Karaman halkına yine en kaliteli hizmeti sunuyor. İstasyon içerisine kurulan restoran hem gündüzleri hem de akşamları birbirinden nefis yemekleri ile hizmete hazır. Karaman merkeze ve OSB'ye yakınlığı nedeniyle vatandaşlar tarafından tercih edilen Yurtsan Petrol, müşterilerini ağırlamaya başladı.

Çarşamba YURTPET Cumartesi YURTSAN İndirimli

Yurtsever Akaryakıt şirketinin iki şubesinde haftanın iki günü indirimli halk günleri yapılıyor. Her çarşamba Üniversite Yolu üzeri Özel İdare Karşısında bulunan Opet Aygaz Bayii Yurtpet Petrol'de ve her Cumartesi günü Ereğli yolu 6. km. OSB girişinde yeni kurulan Yurtsan Petrol'de indirimli LPG satışlarını kaçırmayın. Detaylı bilgi almak için İrtibat Tel: 0338 224 10 20

yurtsan

yurtpet

yurtsever petrol

karamanda ucuz lpg

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum