Karaman organize futbol sahası yapılıyor

Karaman'da Futbol Kulüplerinin önemli sorunlardan biri olan Futbol Sahası sorunu çözülüyor. Karaman Amatör Futbol Kulüplerinin sürekli olarak eksikliğini hissettiği standartlara uygun antrenman ve müsabaka sahası sorunu sonunda çözüme kavuşuyor.

Karaman organize futbol sahası yapılıyor
Editör: Karamanca
18 Haziran 2020 - 16:45




Karaman Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan ve bir kaç yıldır ödenek sorunu nedeniyle beklemede olan Sentetik Futbol Sahası ihale aşamasına geldi. Karaman AK Parti Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser'in Gençlik Spor Bakanlığı ile yaptığı yoğun mesai neticesinde Organize Futbol Sahası için ödenek çıktı. Yakın bir tarihde ihale edilerek yeni Futbol sezonuna yetiştirilmeye çalışılacak. 

Konuyla İlgili olarak AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker sosyal medya hesabından müjdeyi verdi. "Organize Sanayimizde bulunan,Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsisli 15.039 metrekare araziye tam standartlarda sentetik saha,250 kişilik seyirci türbini, soyunma odalarından oluşan bir kompleksin yapımı ile ilgili ödeneği Gençlikspor Bakanligimizdan çıkarttık. Ihale hazırlıklarının ardından,ihalesi yapılarak inşallah en kısa zamanda bitirilecek.Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na,Bakan Yardımlarımıza ve Bakanlık Bürokratlarımıza teşekkür ederiz. Amatör kulüplerimize ve Sanayide çalışan gençlerimize hayırlı olsun." 

Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan "Sayın vekillerimize ve Gençlik Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Milletvekillerimiz Karaman'ın gençlerinin spor yapması için bize gereken desteği sonuna kadar veriyorlar. ASKF yönetimi olarak Korona Virüs Salgını sonrasında gençlerimizi ve sporcularımızı sürece adapte etmek için çalışmalarımız devam edecek. Karaman Futbol Camiasına yeni tesisimiz şimdiden hayırlı olsun." 

TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç ise; "Gelinen noktada Futbolda tesisleşme çok önemli bir hal almış durumda. Karaman merkezinde standartlara uygun Futbol Sahası eksiğimiz bulunuyordu. Amatör Kulüplerimizin hepsi Yunuskent Futbol sahasında antrenman ve maçlarını yapıyorlardı. Amatör liglerde takım sayımızın artmasıyla bu yıl yoğun antrenman ve maç trafiğini Yunuskent sahası kaldırmadı. Takımlarımıza haftada bir kez ancak antrenman sırası geldi. Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak olan Futbol Sahası ile bu açığımız büyük ölçüde kapanmış olacak. Sayın Vekillerimiz Recep Şeker'e ve Selman Oğuzhan Eser'e bize Karaman Futboluna verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyoruz. İhale sürecinin tamamlanması ile yeni futbol sezonuna Organize Futbol sahamızın yetişeceğini tahmin ediyoruz. Karaman Futbol Camiasına hayırlı olsun.." dedi.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Mehmet Çelik
    3 yıl önce
    Önce oynayacak adam bulun fabrika da insanlar 12 saat çalışıyor ona çare bulunda ondan sonra