''Karaman'ı vizyoner belediyecilikle buluşturmak için geliyoruz''

AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Adayı Fatma Coştu AK Parti Başkan Adayı Mevlüt Akgün’ün bazı projelerine dikkatleri çekti.

''Karaman'ı vizyoner belediyecilikle buluşturmak için geliyoruz''
Editör: Karamanca
21 Mart 2024 - 13:22 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 13:26




 “Belediye başkan adayımız Sayın Mevlüt Akgün öncülüğünde şehrimizde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz birçok projemiz var” diyerek söz başlayan Coştu önemsediği projeleri sıraladı. Coştu açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İlk projemiz 724 kreş hizmeti; çalışan annelerimizin desteklenmesi çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda büyüyebilmesi iççin önemli bir adım atıyoruz. İş gücüne katılan kadınların talepleri doğrultusunda vardiyalı çalışma saatleri göz önüne alınarak geliştirilen 7 gün 24 saat hizmet verecek olan kreş ve bakım evi ile çocuklarımız güvenli bir şekilde geleceğe hazırlanacak.

Bir diğer projemiz ise kadın destek ve yaşam merkezi; belediye öncülüğünde kuracağımız kadın destek ve yaşam merkezi ile tüm kadınlarımız ihtiyaç duyduğunda hukuki sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmetlerinden eşit ölçüde yararlanabilecekler.

Önemli projelerimizden biri de glutensiz ürün satış merkezi. Çölyak hastalarımız başta olmak üzere şehrimizde sağlıklı beslenmeyi hedefleyen birçok hemşehrimiz sıkıntı yaşamakta ürünlere erişimin zor olması ve fiyatların yüksek olması nedeniyle oluşan sıkıntıyı glütensiz ürün satış merkezi kurarak hep birlikte çözeceğiz.

Bugün sizlerle paylaşacağım son projemiz ise Karaman Gastronomi Mutfağı. Mayalıdan kuymağa, arabaşından callaya Karamanım zengin mutfak kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırmak için gastronomi alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, üniversitemiz, özel işletmeler ve tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde Karaman gastronomi mutfağını kuracağız.

Şehrimizin güzel yarınlarını hep beraber inşa etmek Karaman’ı vizyoner belediyecilikle buluşturmak için geliyoruz.

Haberin videosu: https://www.youtube.com/watch?v=wZoo4m6SfR8

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum