Karaman'da üzerini değiştiren kızları dikizleyen şahıs yakalandı

Karaman'da yapımı devam eden inşaattan apart dairelerde üzerini değiştiren kızları dikizlediği iddia edilen şüpheli yakalandı.

Karaman'da üzerini değiştiren kızları dikizleyen şahıs yakalandı
Editör: Karamanca
26 Ağustos 2020 - 21:31




İsmi açıklanmayan şüpheliden çok sayıda kız şikayetçi olurken, şüphelinin geçmişinde de cinsel suçlardan dolayı kayıt bulunduğu öğrenildi. 

Olay Tabduk Emre Mahallesi 1558 sokak üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. 

İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kişi sokak üzerindeki inşaata çıkarak yan tarafında bulunan apart dairedeki kızları izlemeye başladı. Odalarında üzerini değişen kızları dikizleyen kişiyi fark edenler durumu polise bildirdi. İnşaatın etrafını saran ekipler şüpheliyi inşaatta saklanırken yakaladı. 

Olayın ardından apart dairede kalan çok sayıda kız şüpheliden şikayetçi oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Yakalanan şüphelinin daha önceden de cinsel taciz olayından sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 5 Yorum
  • Düşünür kişi
    3 yıl önce
    Perde yok mu diyenlere peygamber efendimizin hadislerini hatırlatmaya gerek var mı ? Kapı deliğinden bakan kişinin neredeyse gözlerini şişleyecektim.Bunu söyleyen bizim peygamberimiz.kızlar dikkat etmemişse izlemek te gerekmez.Nerede bizim ahlaklı türk erkekleri ? Rabbim çocuklarımızı bu tür sapıklardan muhafaza eyle.Hz yusuf ahlakı ile ahlaklandır.Ve bazı kadınlar edepsiz ise, erkekler nefsine sahip olsun ki,Kötü yollara düşmesin kızlarımız kadınlarımız.Siz uçkurunuza sahip olursanız iyi olur...
  • Çoban
    3 yıl önce
    Kızların penceresinin perdesi yokmuymuş hiç olmazsa üstünü değiştirirken perdelerini kapatsınlar oğlan kadar kızlarda suçlu benim kanaatimce.
  • Sümeyra Bağardı
    3 yıl önce
    Artık yakalanıp cezaevine yollanması gerekiyor. Bizler burda ailemizden uzaktayız. Her gün bir kdrku içinde yaşamımıza devam etmeye çalışıyoruz. Bu kaçıncı olayı. Artık bir şeyler yapılsın !
  • Dobra karamanlı
    3 yıl önce
    Sapığı haklı bulmuyorum tabikide ama o aparta perde hediye etmek isteriz
  • Vatandaş
    3 yıl önce
    Perdeler açıkmı değiştiriliyor üst baş?