Karaman'da ücretsiz servis imkanı ile küçükbaş kurbanlık

Karaman’ın tanınmış firmalarından Bilir dürüm, Kurban Bayramı için küçükbaş hayvan satışı ve kesimi yapıldığını duyurdu. Firmadan yapılan açıklamada, aracı olmayan vatandaşlar için servis imkanı olduğu belirtildi.

Karaman'da ücretsiz servis imkanı ile küçükbaş kurbanlık
Editör: Karamanca
26 Haziran 2021 - 21:36 - Güncelleme: 26 Haziran 2021 - 22:17




Kurban Bayramı’nın ve Kurban ibadetinin çok özel bir durum olduğunu belirten firma yetkilisi Mustafa Altay konuyla ilgili açıklamasında;

‘’Gerek faaliyet gösterdiği sektörde umduğunu bulamama gerekse özel günlerin getirdiği sinerji, kişileri sektör değişikliğine yönlendiriyor. Kişinin uzman olmadığı bir alanda faaliyete soyunması, birkaç günlük özel durumu fırsat olarak görmesi çoğu zaman vatandaşlar tarafından mağduriyet doğuruyor. İşi ehline bırakmamak telafisi olmayan sonuçları da beraberinde getiriyor.

 Kurban kesimi, önemli bir ibadet olduğundan usulleri bilen, kaidelere riayet gösteren ve uzman bir ekiple çalışmak en doğrusu olacaktır. Bir ibadet olmasının yanı sıra kesilen etin tüketileceği de düşünüldüğünde, meselenin aynı zamanda bir gıda işi de olduğu unutulmamalıdır. Sağlıklı hayvan seçimi ve kesimi konularında teferruat gibi gözüken konuların altında nice önemli hususlar vardır ki bunu ancak uzmanı bilebilir.

 Uzun yıllar kentin en merkezi noktasında faaliyet gösteren Bilir Dürüm, kurban seçimi ve kesimi konularında en özel incelikleri bilen uzman ekibi ile hemşerilerimizin hizmetinde. Küçükbaş kurbanlık için satışa sunulan hayvanlarımızın tamamı, doğal ortamlarda (mera) beslenen ve periyodik olarak veteriner hekim kontrolünden geçen hayvanlardır.

Bu küçükbaşlar arasından müşterilerimiz istedikleri bütçeye uygun hayvanı seçtikten sonra arzu ederlerse ücretsiz kesim de bizler tarafından yapılmaktadır. Kesim işlemi İslami usulleri bilen, titiz ve profesyonel kasaplarımız tarafından gerçekleştirilir. Firma olarak hemşerilerimizden aracı olmayanlar için servis imkânı bulunduruyor, bekleme süresince çeşitli ikramlarda bulunuyoruz.

Hayvan seçim ve kesim alanımız, eski polis evi karşısı Çakırbağ mevkisindedir. Küçükbaş hayvanlarımıza ve uzman kesim ekibimize güveniyor, hemşerilerimizi yerinde incelemeleri için davet ediyoruz’’ dedi.

Detaylı bilgi için: Bilir Dürüm yetkililerini 0543 39904 77 numaralı hattan arayabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum