Karaman'da sedye üstündeki yaralıya saldırdılar

Karaman'da iddiaya göre yan bakma meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada her iki gruptan 3 kişi bıçakla yaralandı.

Karaman'da sedye üstündeki yaralıya saldırdılar
Editör: Karamanca
16 Haziran 2020 - 22:54 - Güncelleme: 16 Haziran 2020 - 23:07




Kendi araçları ile hastaneye giden İsmet ve Murat G. kardeşler ambulasla hastaneye getirilen Osman B.'ye sedye üzerinde saldırdı. Yaralı Osman B. sedyeden fırladı.

Olay bugün saat 20.00 sıralarında Topucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Osman B. cadde üzerinde yürümekte iken İsmet ve Murat G. kardeşlerle yan bakma meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine taraflar bıçaklarla bir birine girdi. Çıkan kavgada yaralanan İsmet ve Murat G. kardeşler kendilerine ait otomobil ile olay yerinden ayrılarak Karaman Eğitim ve Araştırma hastanesine gitti. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalçasından yaralanan Osman B. ise olay yerine çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Osman B. sedye ile acil servise girerken Murat ve İsmet G. kardeşlerin saldırısına uğradı sedyede darp edilen Osman B. sedyeden fırlayarak yere düştü. Özel güvenlik personelleri ve polis acil servis içindeki kavgaya müdahale etti. Sedyede saldırıya uğrayan Osman B. ise yeniden ambulansa alınarak özel bir hastaneye götürüldü.

Polis Karaman Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavileri tamamlanan Murat ve İsmet G.'yi polis merkezine götürdü.

YORUMLAR

  • 2 Yorum