Karaman'da polisten kaçan araç kaza yaptı

Karaman'da içinde hamile kadınların olduğu otomobil polisten kaçarken kaza yaptı.

Karaman'da polisten kaçan araç kaza yaptı
Editör: Karamanca
18 Mayıs 2020 - 21:43




Karaman'da Narko timlerin dur ihtarına uymayan otomobil trafiği bir birine kattı. Polisten kaçmak isterken 2 otomobile çarpan otomobil polisin başarılı takibi sonucu yakalandı.

Karaman'da 06 FE 3020 plakalı otomobili takibe alan narko timler aracı bir süre izledikten sonra dur ihtarında bulundu. Dur ihtarına uymayan otomobil ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı. 06 FE 3020 plakalı otomobil polisten kaçarken park halindeki 2 aracada çarptı.

Polisin başarılı takibi sonucu kaçan araç valilik kavşağında önü kesilerek durduruldu. Araç içerisinde bulunan 2'si kadın 4 kişi yapılan üst aramalarının ardından gözaltına alındı. 2 araca çarpan otomobil detaylı inceleme yapılmak üzere çekici ile Yunus Emre Polis Merkezi amirliği otoparkına çekildi. Araçta bulunan 2 kadının ise 8 aylık hamile oldukları öğrenildi.

hamile kadınların olduğu araç

karaman

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • MUHAMMET bucak
    3 yıl önce
    Bu haberdeki arabanın şöförü benim ve anlatılan gibi değil olaylar darp edildik polis kıyafeti olmadan polis ışığı siren yok sivil birkaç araba yolumuzu kesiyor biz nerden bilelim polis olduklarını kanlimiz diye kaçıyoruz kaçarken bi arabaya çarpıyoruz bu arada 155 i arıyoruz imdat kurtarın bizi diyoruz çarşamba pazarından valilik göbeğine kadar geliyoruz ekip arabasını görünce kurtulduk diyoruz lakin orda kanlımız sandıklarımız polis çıkıyor ters kelepçe takıyorlar allah ne verdiyse gelen geçen vuruyor kırıyor allah aşkına SUÇUMUZ ne bi suçumuz yok ama darp edildik hamile eşimizin beş yaşında çocuğumun gözü önünde darp edildik eşime küfürler şiddet uygulandi darp raporu alındı yunus emre karakolunda ifademizi verdik şikayetçi olduk evimize geldik şimdi soruyorum size suçumuz ne niye darp edildik küfür yedik YALAN HABER YAPMAYIN GERÇEGINI ARAŞTIRIP YAZIN beş yaşındaki çocuğum polis kıyafetlerini hep attı istemiyorum diyo bir hafta önce çok seviyordu siz söyleyin suçum ne