Karaman'da nefes kesen polis-torbacı kovalamacası

Karaman'da polis ile sokaklarda uyuşturucu madde sattığı iddia edilen şebeke arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı.

Karaman'da nefes kesen polis-torbacı kovalamacası
Editör: Karamanca
27 Şubat 2020 - 11:33




Karaman'da polis ile sokaklarda uyuşturucu madde sattığı iddia edilen şebeke arasında kovalamaca yaşayandı. Kocalamaca sonucu yakalanan 1'i kadın 3 kişi gözaltına alındı. Şebeke üyelerinin kovalamaca sırasında otomobilin camından satışa hazır hale getirilmiş eroin maddelerini dışarıya attığı öğrenildi.

Karaman'da bir süredir Narko timlerin takibinde olan Murat Ramazan Ö., Bekir G. ve Büşra A. satışa hazır eroin maddeleri ile 70 AAE 571 plakalı otomobil ile kentte dolaşmakta iken Narko timlerin dur ihtarına uymadı.

Polisin ikazını üzerine Topucak Mahallesinde ara sokaklarda kaçan şüpheliler otomobilde bulunan satışa hazır eroin paketlerini otomobilin camından dışarıya attı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin ara sokakları tutması üzerine 139 sokak üzerinde şüpheli araç durduruldu. Kaçmaya çalışan ve polise direnen şüpheliler ters kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. 

Narko timler kovalamacanın yaşandığı sokaklarda yaptığı çalışmada satışa hazır halde paketlenmiş 50'den fazla eroin paketini ele geçirdi. Ele geçirilen eroin maddelerine el koyulurken, gözaltına alınan Murat Ramazan Ö, Bekir G. ve Büşra A. sağlık kontrolünden geçirilerek İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haberin Videosu için tıklayınız..


karaman torbacı
torbacılar
karaman uyuşturucu operasyonu
polis kovalamaca

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum