Karaman'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor

Karaman Valiliği'nden yapılan duyuruda ilimiz ve çevresindeki bölgelerde kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına beklenildiği belirtildi.

Karaman'da kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor
Editör: Karamanca
11 Aralık 2020 - 16:48 - Güncelleme: 11 Aralık 2020 - 17:20




Bu geceden itibaren başlaması beklenen kuvvetli rüzgarın yarın gece saatlerine kadar devam edebileceği tahmin ediliyor.

Karaman Valiliği'nden yapılan duyuru şöyle;

Kuvvetli Rüzgar ve Kısa Süreli Fırtınaya Dikkat!
 
Rüzgârın bölgemizde (Konya, Karaman, Niğde ve Aksaray) güneyli yönlerden kuvvetli (50-70km/sa) ve kısa süreli olarak fırtına (60-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
 
Başlama-Bitiş Zamanı
12.12.2020 00:00 - 13.12.2020 23:59

Baca gazına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli rüzgar sebebiyle soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi. Uyarının bu geceden itibaren Pazar 23.59'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara güneyi, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun güney ve batısında beklenen kuvvetli güneyli rüzgarların meydana getirebileceği soba ve baca gazı zehirlenmelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.

Uyarının Pazar günü saat 23.59'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum