Karaman'da koronalı aile düğüne gidince!

Karaman'da koronavirüs test sonuçları pozitif çıkan ailenin katıldıkları düğünde onlarca kişiye virüs bulaştırdığı tespit edildi.

Karaman'da koronalı aile düğüne gidince!
Editör: Karamanca
28 Ağustos 2020 - 18:23




Filiasyon ekiplerinin çalışması sonucu düğünde virüs bulaşan kişiler ise tek tek tespit edildi.

Karaman'da geçtiğimiz hafta bir aile yüksek ateş öksürük gibi şikayetler ile Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne müracaat etti. Koronavirüs testi yapılan aile aynı günün akşamında Kazımkarabekir ilçesindeki bir düğün merasimine katıldı. 

Burada düğüne gelen diğer davetliler ile temasa geçen aile düğündeki toplamda 27 kişiye koronavirüs bulaştırdı. 

Karaman Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne başvuran ailenin filiasyon çalışmasını yapan ekipler düğüne katılan herkesi tek tek tespit edip sağlık taraması yaptı.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • KAMANLI ÇETO
    3 yıl önce
    İL OLABİLDİKMİ? 3 VEKİL NE İŞ YAPAR, KADERİNE TERKEDİLEN BİR TOPLULUK OLDUK ŞU MELMEKET TE,HAKKINI HAKKIMIZI KİM KİMDEN SORACAK ARIYACAK,akape YAPAR,18 YIL OLMUŞ BE,SAYGILAR...HAKKINI ARAMAYI BİLEN TOPLUMLAR DAİMA İLERİ GİDECEKTİR; TAŞERON ????????????????????????
  • Bir vatandaş
    3 yıl önce
    Karaman Araştırma Hastanesi "Olası Vaka Polikliğine " bir çare bulunmalı. Hastaneye gelen hemen herkes bu polikliniğe yönlendiriliyor. Covid olsun veya olmasın. Burada poliklinik hınca hınc dolu. Sosyal mesafe falan yok. İşin garibi uyarıda bulunan görevlide yok. İçeriye banklar yerleştirilmiş. Banklar çok yakın ve bankların arasında da test yaptırmaya gelen vatandaşlar var. Test için sıra veriliyor ancak doktor değişti diyerek sizin sıranız yok sayılıyor. Yeniden sıra almak zorunda kalıyorsunuz. Sonuçta daha uzun bir süre orada kalmak zorundasınız. Bu durum covid 19 virüsünün yayılması için ortam hazırlıyor. Bırakın düğünleri, yeme içme yerlerini . Buradaki kişiler arası etkileşim covid vakalarını Karaman'da patlatır. Çözüm çok basit. Kapıda bir görevli olur. Görevli içeriye belli sayıda vatandaşı alır. Testini yaptıran vatandan oradan gönderilir. Doktor değişimi sonrası sıra almış olanların sıraları da ölmemeli.
  • Mantık uzaklaşıyor
    3 yıl önce
    Bildiğin Adam öldürmeye teşebbüs söyleyecek söz yok Allah şifa versin hepsine.
  • Anonim
    3 yıl önce
    Bence korono oldugu tespit edilen kisiler bunu bilerek dugune gittigi tespit edilirse hapis cezasi gelmeli hemi insan hayatini tehlikeye atiyorlar hemde saglikcilarin emeklerine hakaret etmis oluyorlar