Karaman'da keman kursuna yoğun ilgi

Karaman Gençlik Merkezi bünyesinde açılan keman kursu, gençlerin yoğun ilgisi eşliğinde devam ediyor.

Karaman'da keman kursuna yoğun ilgi
Editör: Karamanca
22 Şubat 2024 - 18:17 - Güncelleme: 22 Şubat 2024 - 18:18




Açılan kursla kemanın büyülü dünyasına ilk adımı atan kursiyerler, haftanın 3 günü yapılan eğitimlerde sanatın güzelliklerini keşfetme şansı buluyor. Gençlik merkezi bünyesinde eğitmen Sefa Söğüt eşliğinde gerçekleşen eğitimlerde gençler, kemanın zarif tınılarıyla buluşarak müzikal yeteneklerini geliştirme fırsatı elde ediyor.

Eğitimler, temel notalardan başlayarak keman çalmayı öğrenmek isteyen 14-29 yaş arası katılımcıya hitap ediyor. Keman eğitimlerinin oldukça eğlenceli geçtiğini belirten kursiyerler, "Gençlik merkezi bünyesinde böyle bir eğitim verilmesinden dolayı mutluyuz. Müzikle ilgili yeteneklerimizin gelişmesi ve müzikal becerilerimizi geliştirmemiz yönünde bizlere zengin bir deneyim sağladı. Ayrıca bu tür sanatsal etkinliklerle yeni arkadaşlıklar kuruyor ve özgüvenimizi geliştirebiliyoruz" diye konuştu.

Bu tür eğitimlerin gençlerin sanata ve kültürel etkinliklere olan ilgilerini daha çok arttırdığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ise, "Her yıl olduğu gibi bu yılda gençlik merkezimiz bünyesinde eğitimlerimiz devam ediyor. Keman eğitimlerimize yoğun ilginin olması bizleri de mutlu ediyor. Haftanın üç günü devam eden keman eğitimleri sayesinde gençlerimiz müzikle olan bağları güçleniyor, özgüvenleri artıyor ve yeni arkadaşlıklar kuruyorlar. Tüm gençlerimizi gençlik merkezimize bekliyoruz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum