Karaman'da kayıp şahıs ağaca asılı halde bulundu

Karaman'da ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine bir haftadır her yerde aranan şahıs ormanlık arazide asılı halde bulundu.

Karaman'da kayıp şahıs ağaca asılı halde bulundu
Editör: Karamanca
19 Mayıs 2021 - 18:59 - Güncelleme: 19 Mayıs 2021 - 19:15




Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce aracıyla birlikte evinden ayrılan 60 yaşındaki Murat Can'dan bir daha haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulundu.

İhbar üzerine şahsın eşkal bilgileri polis ve jandarma birimlerine iletilirken, ekipler 7 gündür her yerde kayıp şahsın izini sürdü.

1. Etap TOKİ konutları civarından çıkan Murat Can'a ve 42 FK 939 plakalı aracına dair herhangi bir bulguya rastlanmezken, üzücü haber bugün geldi.

Karaman-Mut karayolu Değirmenbaşı Köyü mevkisindeki ormanlık alanda ağaçta bir şahsın asılı halde olduğu ihbarı üzerine bölgeye giden ekipler inceleme yaptı.

Asılı olduğu yerden indirilen şahsın hayatını kaybettiği tespit edilirken, yapılan incelemede cesedin kayıp Murat Can'a ait olduğu belirlendi. Öte yandan Can'a ait araçta ormanlık arazide bulundu.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Can'ın cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum