Karaman'da gönüllü esnaf bedava kapı kapı dolaştı

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde oto yıkama sektöründe hizmet veren esnaf, yeni aldığı buhar..

Karaman'da gönüllü esnaf bedava kapı kapı dolaştı
Editör: Karamanca
09 Nisan 2020 - 23:00




Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde oto yıkama sektöründe hizmet veren esnaf, yeni aldığı buhar makinesi ile ilçede birçok noktada dezenfekte çalışması yaptı.

Başdere Oto Yıkama yetkilisi İbrahim Coşar, işyeri için satın aldığı buhar makinesini ilk olarak ilçedeki vatandaşların yararına kullandı. 200 derecelik buhar uygulama gücüne sahip makinesini yanına alan Coşar, başta Sarıveliler Devlet Hastanesi olmak üzere, aile hekimlikleri, eczaneler ve kamu kuruluşlarında dezenfekte çalışması yaptı.

Vatandaşların sıklıkla kullandıkları her malzemeyi titizlikle dezenfekte eden İbrahim Coşar'ın bu işlem karşılığında bir ücret talep etmemesi takdir topladı. İlçede örnek bir gönüllülüğe imza atan Coşar;

''İçinde bulunduğumuz durumda birbirimize sahip çıkmamız gerektiğini ve gerçekten birbirimize yeteceğimizi herkese göstermek istiyoruz. Bu bağlamda ilçemizdeki bütün kamu kurum ve kuruluşlarını hiçbir ücret talep etmeden en son teknolojik cihazımızla 200 derecede covid-19 virüsüne karşı dezenfekte ediyoruz'' dedi.

Dezenfekte çalışmalarını takip eden vatandaşlar Coşar'a fedakarlığı için teşekkür ettiler. Cihazın vatandaşlar tarafından kullanılan eşyaların yüzeylerinde kullanımının yanı sıra kıyafetlerde de kullanılması dikkat çekti.


başdere oto yıkama
sarıveliler başdere oto yıkama
sarıveliler dezenfektan
ibrahim coşar
sarıveliler ibrahim coşar
sarıveliler haber
karaman sarıveliler
sarıveliler dezenfekte
 

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Mustafa coşar
    4 yıl önce
    Amcaoğlu seni cani gönülden tebrik ediyorum Bu duyarlılığın içinde ayrıca gururlandım
  • Kemal Aras
    4 yıl önce
    İbrahim hem tebrik hem teşekkür ederim
  • Ahmet topalgil
    4 yıl önce
    Allah razı olsun aslan parçası seninle ne kadar övünsem azdır
  • İbrahim coşar
    4 yıl önce
    Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte bizde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz herşeyi de devletimizden beklemeliyiz bu süreçte bütün yük sağlık çalışanlarında ve güvenlik güçlerinin de onlar bizler için gece gündüz uğraşırken biz az bile yapıyoruz saygılar sevgiler