Karaman'da genç şahıs metruk evin bahçesinde öldü

Karaman'da arkadaşlarının yanında çeşitli uyarıcı haplar içtiği iddia edilen M. B.(17) metruk bir evin bahçesinde öldü.

Karaman'da genç şahıs metruk evin bahçesinde öldü
Editör: Karamanca
24 Eylül 2020 - 23:49 - Güncelleme: 25 Eylül 2020 - 01:21




M.B.'nin cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırılırken, yanında bulunan 2 arkadaşı gözaltına alındı.

Olay bugün 21.50 sıralarında Yeni Mahalle 383 sokak üzerindeki kullanılmayan bir metruk evin bahçesinde meydana geldi.

İddiaya göre M.B., arkadaşları olan S. A.(19) ve B. Ö.(19) ile akşam dışarıya gezmeye çıktı. Otomobil ile gezerken iddiaya göre M.B. uyuşturucu nitelikli uyarıcı haplardan kullandı. Bir süre sonra M.B.'nin fenalaşması üzerine S. A. ve B. Ö. M. B.'yi Yeni Mahalle 383 sokak üzerindeki metruk evin bahçesine getirdi.

Burada M. B.'nin yüzünü yıkayan ve kolanya koklatan arkadaşları durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri M. B.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri metruk evin bahçesinde detaylı inceleme yaptı. M. B.'nin cesedi yapılan incelemenin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. M. B.'nin son anlarında yanında olan S. A. ve B. Ö. ise polis tarafından gözaltına alındı.

YORUMLAR

  • 1 Yorum