Karaman'da cezaevinden çıkan şahısların özgürlüğü uzun sürmedi

Karaman'da yeni infaz düzenlemesi ile ceza evinden çıktıktan sonra husumetlisinin ve yanındakilerin üzerine ateş açan saldırganlar yakalandı.

Karaman'da cezaevinden çıkan şahısların özgürlüğü uzun sürmedi
Editör: Karamanca
23 Nisan 2020 - 20:07




Karaman'da yeni infaz düzenlemesi ile ceza evinden çıktıktan sonra husumetlisinin ve yanındaki çocukların üzerine ateş açan M. Y. ve olay anında yanında bulunan 3 kişi polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.

Yeni infaz yasasının ardından ceza evinden tahliye olan M. Y. cezaevinden arkadaşı olan M. T., Y. Ö. ve M. K. ile birlikte husumetlisi olan E. D.'nin evinin önüne giderek otomobilden E. D. ve yanında bulunan çocukların üzerine ateş açtı.

M. Y.'nin ateş açacağını fark eden E. D. yanındaki çocuklarla birlikte son anda silahlı saldırıdan kurtuldu.

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek'in talimatı ile özel bir çalışma başlatan asayiş şubesi ekipleri M. Y., M. T.,Y. Ö. ve M. K.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan  M. Y., M. T., Y. Ö. ve M. K Karaman adliyesine sevk edildi.

Şahıslardan M. Y. ve M. T. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak 3 gün önce tahliye oldukları ceza evine geri gönderilirken, Y. Ö. ve M. K. ev hapsi cezası uygulandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum