Karaman'da aranan kayıp şahsın cansız bedeni bulundu

Karaman’da dün öğleden beri kendisinden haber alınamayan 68 yaşındaki adam, kardeşine ait elma bahçesinde üzerindeki elbiseleri yanık vaziyette ölmüş olarak bulundu.

Karaman'da aranan kayıp şahsın cansız bedeni bulundu
Editör: Karamanca
03 Kasım 2022 - 12:12 - Güncelleme: 03 Kasım 2022 - 15:29




Olay, Fatih Mahallesi’nde bulunan elma bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 68 yaşındaki Halil Kocaer, dün öğle saatlerinde İmaret Mahallesi’nde bulunan ikametinden bisikletiyle ayrıldı.

Kocaer’in akşam eve dönmemesi üzerine telaşlanan ailesi hemen polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine ekipler, Kocaer’i bulabilmek için Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS), kameralarından yaşlı adamın gittiği güzergahları takip etti.

Kocaer’in bisikletiyle en son Fatih Mahallesi’nde bulunan erkek kardeşinin elma bahçesine doğru gittiğini belirledi. Aile yakınları ile birlikte elma bahçesinde arama yapan polis ekipleri Kocaer’in bahçesindeki kiraz ağacının altında üzerindeki elbiseler yanmış halde cansız bedenine ulaştı. Kocaer’in ölüm haberini alarak bahçeye gelen diğer yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Daha sonra ekipler bahçe etrafında çevre güvenliği aldı.

Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Halil Kocaer’in cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Halil Kocaer’in elma bahçesinin sahibi olan erkek kardeşi ile uzun süredir küs olduğu ve konuşmadıkları ileri sürüldü.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum