Karaman'da araç satışında vade seçeneği bu adreste!

Araç alım-satımında; güvenilebilir firma bulmak, doğru isimlerle çalışmak ve değerinde fiyat belirlemek en çok endişe duyulan konudur.

Karaman'da araç satışında vade seçeneği bu adreste!
Editör: Karamanca
14 Ağustos 2020 - 13:30




Kendinizi güvende hissedeceğiniz, sağlam ve bütçenizi sarsmayacak otomobiller için en doğru adres Yaşar Auto.

İkinci el oto alım satımında güvenilirliğin adresi Yaşar Auto, Karaman'da hizmet vermeye devam ediyor. Hizmete başladığı günden bugüne tek hedefleri güvenli ve kaliteli araç alım satımı olan Yaşar auto 2 yıldır bu hedeften hiç şaşmadan müşterilerini araç sahibi yapıyor.

Nakit araba almanın çok zor olduğu günümüzde vadeli araba almak artık daha çok tercih edilen bir yöntem. Bu yüzden Yaşar Auto siz değerli müşterileri için vadeli araba satışını devam ettiriyor.

Yaşar Auto firması yetkilileri sitemize yapmış olduğu açıklamada; ''2 yıllık sektör tecrübemizle Oto Alım Satımında Karaman ve çevre il-ilçelerden halkımıza hizmet veriyoruz. Otomobillerimiz değerinde ve sorunsuz olarak alıcıya ulaşıyor. Satıcı ile Alıcı arasında yine sorunsuz olarak köprü vazifesi görüyoruz. Özellikle herkes araç sahibi olsun diye vadeli satışlarımız devam etmektedir. Tüm hemşehrilerimizi Galerimize bekleriz'' dedi.

Yaşar Auto

Erdal Töplek - Mahmut Bayrakçı

TEL:0555 043 03 39

ADRES:KALE CİVARI EMEKSEVEN YOLU ÜZERİNDE

yaşar auto
karaman oto galeri
karaman galeri
karaman haber

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum