Karaman'da ambulans şoförünün test sonucu pozitif çıktı

Karaman’da 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeline yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı.

Karaman'da ambulans şoförünün test sonucu pozitif çıktı
Editör: Karamanca
30 Haziran 2020 - 13:40




Hasta ve yaralıların sağlık kuruluşlarına sevk edilmesi konusunda her çağrıya olabilecek en kısa sürede yetişen 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelleri, pandemi süreciyle birlikte daha yoğun bir çalışma temposu içine girdiler.

Süreç içerisinde korona hastası veya şüphelisi ile ilk muhatap olanlar 112 personelleri oldu. Bu açıdan özellikle ambulans şoförü ve diğer personellerinin sürecin en riskli görevlileri olduklarını söyleyebiliriz. Bu riskli görevi büyük bir fedakârlık içerisinde yürüten Harun Pancar’ın korona virüse yakalanması sağlık camiasının yanı sıra sevenlerini üzdü.

Kentte artan vaka sayısı nedeniyle ambulans ekipleri daha yoğun trafik yapıyor. Alınan bilgiye göre, 112 ekibinde ambulans şoförü olarak görev yapan Harun Pancar’a yüksek ateş şikâyetiyle gittiği hastanede Covid-19 testi yapıldı.

 Test sonuçları pozitif çıkan Pancar 15 gün süreyle karantinaya alındı. Tedavisi devam eden Pancar’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Gittiği her vakada sergilediği sevecen tavrı nedeniyle birçok kişinin gönlünü kazanan Harun Pancar, geçtiğimiz aylarda gerçekleşen Elazığ depreminin ardından bölgeye sevk edilen yardım ekibinde yer almıştı.


harun pancar

karaman harun pancar
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum