Karaman Cumhur İttifakından anlamlı ziyaretler devam ediyor

Cumhur İttifakı Karaman İl Başkanları kahraman şehidimizin ailesini ziyaret etti. Başkanlar, Bitlis'teki helikopter kazasında 8’inci Kolordu Komutanımız Korgeneral Osman Erbaş’la birlikte onbir kahramanımız şehit olması ile ilgili de ortak bir mesaj paylaştı.

Karaman Cumhur İttifakından anlamlı ziyaretler devam ediyor
Editör: Karamanca
05 Mart 2021 - 12:13 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 12:31




Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Hakkari Çukurca'da 1995 yılında çıkan çatısma sonucu Şehit edilen kahraman şehidimiz Umut Ünlütürk’ün ailesini ziyaret etti.

Başkanlar ziyarette; Şehit Ünlütürk‘ün ailesiyle sohbet edip hatırlarını sorarken, aileden şehidimizin anılarını dinleyip yad ettiler. 

Şehit Ünlütürk’ün ailesi de böyle anlamılı bir günde ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek birlikte duygularını paylaşıp teşekkür ettiler.

Başkanlar, ''Dün Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere saat 13.55’te kalkış yapan Kara Kuvvetlerimize ait Cougar tipi bir helikopter ile saat 14.25’te irtibat kesilmiş, düştügü ögrenilmişti. Helikopterdeki kahraman askerlerimizden 11’inin şehit olduğu, 2’sinin yaralandığını derin bir üzüntü ile ögrendik. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” dediler.

İl Başkanları, “Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza ait helikopterin düşmesi sonucu 11 kahraman askerimizin şehadet haberi yüreklerimizi dağladı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Türk milletinin, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun.Rabbim böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun.’’ diyerek sözlerini tamamladılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum