İş adamı Ali Armutlu'nun kandil mesajı

Karaman’ın tanınmış simalarından Armutlu Un Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ali armutlu, Beraat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

İş adamı Ali Armutlu'nun kandil mesajı
Editör: Karamanca
27 Mart 2021 - 17:26 - Güncelleme: 27 Mart 2021 - 17:30




 Pandemi döneminin bunaltıcı gelişmelerinin yaşandığı bir dönemde Beraat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunun yaşandığını belirten Armutlu, ‘’Milletçe kandilin manevi nuruyla aydınlanıyor, içimizi ısıtıyor, ellerimizi semaya dualarla açıyoruz’’ dedi.

Armutlu mesajında; ‘’Beri olmak, arınmak ve temizlenmek anlamlarına gelen Beraat Kandilini idrak edeceğimiz bu gecede; yapacağımız dualarla Rabbimizden bağışlanmayı umuyor, hikmetine muhtaç olduğumuzu haykırıyoruz.

Ramazan’ı Şerif’in müjdecisi olan bu kandil; af ve mağfiret fırsatı, mükâfat hazinesi ve manevi buhranlardan kurtulmak için bir vesiledir.

Böylesi anlamlı gün ve geceler vicdan muhasebesi ve kalp sorgulaması yapmak için de önemlidir. Hem bireyler olarak hem de toplumsal olarak etrafımızı çevreleyen ağır meselelerin hafiflemesi-ortadan kalkması adına Beraat Kandili, manevi bir imkân sağlamaktadır.

 Bu gecenin gönül temizliği ve manevi arınma ile kendimizi gözden geçirmeye vesile olmasını niyaz ediyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle başta Karamanlı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Beraat Kandilini kutluyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

 Cenab-ı Allah hepimizi beratımızla ödüllendirsin’’ sözlerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum