Hayatta olmasına karşın cami avlusuna kendisi için mezar yaptırdı, ziyaret ediyor

Hacı İbrahim Ateş ve eşi Hacı Seher Ateş'in mezarları vasiyetleri üzerine cami avlusuna yapıldı. Anne ve babasının ardından Naci Ateş, caminin tüm eksikliklerini gidermeye devam etti.

Hayatta olmasına karşın cami avlusuna kendisi için mezar yaptırdı, ziyaret ediyor
Editör: Karamanca
26 Ekim 2022 - 15:43 - Güncelleme: 26 Ekim 2022 - 15:47




Antalya'da yaşayan 60 yaşındaki Naci Ateş, anne ve babası tarafından yaptırılan caminin avlusuna ölmeden kendi mezarını yaptırdı. Ateş, zaman zaman geldiği mezarın üzerine çiçek dikerek gözü gibi bakıyor.

Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki Hacı İbrahim Ateş Camii, camiye ismini veren hayırsever, eşi ve oğlu tarafından yaptırıldı. Vefat eden Hacı İbrahim Ateş ve eşi Hacı Seher Ateş'in mezarları vasiyetleri üzerine cami avlusuna yapıldı. Anne ve babasının ardından Naci Ateş, caminin tüm eksikliklerini gidermeye devam etti.

60 yaşındaki Hacı Naci Ateş, birkaç ay önce anne ve babasının yan tarafına daha hayattayken kendi ismine bir mezar yaptırdı. Zaman zaman camiye gelen Ateş, mezarının üzerine çiçekler dikip gözü gibi bakıyor. Mezar taşına "Hacı İbrahim oğlu Hacı Naci Ateş, ruhuna Fatiha. Doğum 1962" yazdıran Ateş, mezar taşının arka bölümüne ise şunları yazdırdı:

"Babacığım, anacığım ömrümün sonuna kadar emrinizi ve vasiyetinizi yerine getirmeye mecburum evlat ve oğlunuz olarak ikinize ne yapsam azdır. Ruhunuz şad olsun babacığım, anacığım, oğlunuz Naci Ateş, doğum 1962."

Cami cemaatinden Mevlut Ergin, "Arkadaşın annesi ve babası caminin yerini bağışlamış. Kendisine de burada ölmeden önce bu mezarı yaptırmış. Kendisi şu an hayatta. Çiçek dikmiş, kendi mezarına ölmeden gözü gibi bakıyor. Ara sıra gelerek ziyaret ediyor" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum